Радник Путіна закликає бомбити Україну, щоб вона не пішла на Крим

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 черв. 2014 17:58 #91571 від Dj Os
Радник президента Росії Сергій Глазьєв пропонує нанести з боку Росії удар по українській армії, щоб не дати їй зміцніти.
Про це Сергій Глазьєв заявив у ході круглого столу в Москві, передає УНІАН.
"Хочу нагадати слова Черчилля: "Той, хто між ганьбою й війною обирає ганьбу, одержує й війну, і ганьбу одночасно". Це війна сучасна. Це не виходить, що нам треба рухати наші танки на Київ, але, щонайменше, припинити геноцид населення ми має право", - сказав він.
"Для цього достатньо закрити небо й використовувати той же механізм придушення військової техніки, який застосували ті ж американці в Лівії, які спочатку закрили небо, потім з повітря розстріляли бронетехніку, артилерію, авіацію й у такий спосіб зробили той режим, з яким вони воювали, небоєздатним", - сказав він.
"У нас ще є можливість це зробити, через півроку такої можливості вже не буде", - сказав Глазьєв.
Він заявляє, що влада України взяла курс на мілітаризацію й мобілізацію населення проти Росії.
"Подивіться динаміку - якщо в грудні нацистів було 2 тис. осіб у Києві, у лютому - 20 тис., у травні їх уже 50 тис. разом з військовослужбовцями, у середині літа їх буде 100 тис., у вересні їх буде 200 тис., під кінець року вони поставлять під рушницю 500 тис. осіб", - сказав Глазьєв і додав, що в Україні проводиться розконсервація військової техніки.
"Ми одержуємо наймогутнішу військову машину, орієнтовану проти нас, нашпиговану нацистами, ідеологічно зарядженими проти Росії... Кінцевою метою цих дій є війна з Росією. Ми не зможемо, втративши Донбас, зберегти мир, тому що наступна мета, яка декларується – Крим", - сказав він.
Глазьєв народився в українському місті Запоріжжя.
Ці користувачі подякували: Dentist, Алої3

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.089 секунд
0
репостів
0
репостів