Невже війна???
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Це лише твої припущення, після перемоги Майдану будь які захоплення не мають сенсу.писала за самооборону та правий сектор - бо пацанів реально понесло,захопили все що можна. То чого б не йти далі? їм зачет.
Так що твої пояснення агресії Путіна не витримують ніякої критики.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
а ти вмієш спілкуватися в іншому тоні ? якшо ти небачив то значить того неможе бути і того небуло маячня???
я особисто бачив на громадьскому тв показували як іх били а міліція тупо стояла. розбили ім всю апаратуру і вигнали геть. здається то було в керчі хоча можу помилятися. і на мітингу коли було протистояння між татарами та росіянами були прапори упа. в той же день по російскім новинам показали їх і заговорили про фашизм.
- LuK
- Адміністратор
але якщо моя думка така цінна для тебе - то зроблю це найближчим часом.
п.с.на старому форумі була тема Россія VS Грузія.Але вона зникла,її відновити не можна? Хотіла її перечитати,ми тоді схожі події дуже жваво обговорювали.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Так там були місцеві осередки, ніхто туди не їздив. Різницю розумієш?я особисто бачив на громадьскому тв показували як іх били а міліція тупо стояла. розбили ім всю апаратуру і вигнали геть. здається то було в керчі хоча можу помилятися. і на мітингу коли було протистояння між татарами та росіянами були прапори упа. в той же день по російскім новинам показали їх і заговорили про фашизм.
- LuK
- Адміністратор
мабуть вже плануєDj Os пише: Ти прикалуєшся? Ти насправді думаєш шо самооборона би намагалась захопити воєнні бази ЧМ флоту? Який сенс?
Правий сектор оголосив мобілізацію через введення російських військ в Україну
тільки шось не подобається мені що вони Кавказ кличуть...
моя думка - потрібно терміново про щось усім домовлятись та вирішувати.бо біда буде....
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
Обама сказав, що Росія дорого заплатить за свою політику.Dj Os пише: ...Путін не ризикне починати 3 світову війну...
Росія відгукуе свого посла з Америки.
- japp
- Старший учасник
- Дописи: 62
- Подяка отримана: 16
- LuK
- Адміністратор
ага,а вони нам газ відключатьjapp пише: Бойкот росiйських товарiв, не будемо фiнансувати фашистько-окупацiйну кремлiвську наволоч. Путлер геть знахабнiв
- japp
- Старший учасник
- Дописи: 62
- Подяка отримана: 16
У нас вдосталь власного газу, його вистачить з головою, а своiм нехай подушатьсяLuK пише: а Ванга передбачала 3 світову....ось і маємо...
ага,а вони нам газ відключатьjapp пише: Бойкот росiйських товарiв, не будемо фiнансувати фашистько-окупацiйну кремлiвську наволоч. Путлер геть знахабнiв