Червоно-чорний прапор
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
досі неіснує однозначної думки і спорити будуть завжди.
всім раджу подивитися
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Green Lord
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
От тільки не треба все перетворювати на "гнилий базар" - як кажуть, щоб зрозуміти, що молоко скисло, зовсім не обов'язково бути коровою, чи дояркою. Є різні норми, користуючись якими можна дати нормативну оцінку тим чи іншим подіям, незалежно від їх давності.kolbasnik пише: ми не жили в той час
Табачник про ОУН-УПА... Прям інкарнація фрази "ненавиджу дві речі - расизм і негрів". От поясніть, що може незаангажованого розповісти відкритий українофоб?
Одне справа - диспут дійсно спеціалістів, інша - коли то все розбавляють інородніми елементами.
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
я і незбирався. ок ти можеш без агресії поясните своє бачення. оскільки судячи з цієї передачі одностайності немає. я теж запутався трохи. що до табачника повністю згоден.
ось відповіді на питання німецького історика який ссилається тількі на документи німців.
доречі в Росії була доступна обрізана версія цього відео.
- Green Lord
- Автор теми
- Елітний учасник
Через те швидко "свого бачення" не гарантую.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Я просто запитав - перефразую - від чого такий батхєрт?Green Lord пише:
Якщо особисто вам нема ніякого "діла" - зміст було писати коментар? Любов до графоманства рветься ззовні?lamer85 пише: Ну і? Хоч загорнись у той прапор (чи будь-який інший) як в шаурму і ходи по вулиці.
Кому яке діло?
Якщо вже відписались - певно то вас хвилює.
Ну і для інформації:
Шаурма - це блюдо. В нього (неї) не загортають.
Загортають в піту чи лаваш.
Про графоманство б уже мовчали - пост у 3 екрани це не графоманство, а мої 2 реченя - уже смертний гріх. А ось про шаурму дійсно цінна інфа - вже здогадуюсь чим ви заробляєте на життя.
ps. Не "блюдо", а "страва".
- lamer85
- Платиновий учасник
У кожній країні, яку "помітив" Гітлер є точно така ж байка. Кацапи і ті рвуть пупа, шо Гітлер за Сибір прийшов воювати (з того профіту, погодьтесь побільше - зрівняйте ВВП Росії і України)
Навіть у школі нам цю лабуду, памятаю, втирали.
- Green Lord
- Автор теми
- Елітний учасник
Точно, допустив помилку. Перепрошую, але іноді суржик дається взнаки.lamer85 пише: ps. Не "блюдо", а "страва".
Вашим же ж питанням: Ну і?lamer85 пише: Я просто запитав - перефразую - від чого такий батхєрт?
Про графоманство б уже мовчали - пост у 3 екрани це не графоманство, а мої 2 реченя - уже смертний гріх. А ось про шаурму дійсно цінна інфа - вже здогадуюсь чим ви заробляєте на життя.
- lamer85
- Платиновий учасник
Відповіді як так і не дочекаюсь...Green Lord пише: Вашим же ж питанням: Ну і?
Та дарма - вже й не цікаво.
Продовжуйте без мене.
- Green Lord
- Автор теми
- Елітний учасник
+lamer85 пише: Кому яке діло?
Ось і двійкова логіка: задати питання (причому не за змістом), а потім самому дати ж на нього відповідь.lamer85 пише: Та дарма - вже й не цікаво.
Може не всім зрозуміло, то спробую розтлумачити: суть теми "Червоно-чорний прапор" - не кому яке діло, а спроба розібратись коли, і за яких умов, виникли тенденції до використання (поєднання) червоних та чорних кольорів у символіці.
А бажаючі все ж таки знати тих, кому яке діло, можуть, як варіант, спробувати організувати соціологічне опитування (самостійно чи в будь-який інший спосіб).