Чи потрібний Державі «Майдан 2013-14»?

Більше
24 січ. 2014 10:40 #89367 від Странник
[Особиста думка щодо «Майдану – 2013-14». :woohoo:

Головні площі міст України і, в першу чергу, «Евромайдан» Києва - знову тимчасово або постійно заповнені «страйкуючими» проти Уряду Держави людьми.
У активних діях на площах і вулицях міст України в підтримку опозиції беруть участь не більш 1-3% працездатного населення.
Це не є выдтворенням волі Народу! Причому контингент на площах залишається одним і тим же. Свідомо ж підтримують опозицію і мітингують в тому ж напрямі в сотні разів менше людей, ніж стоять на площах. Більшість громадян займають вичікувальну позицію з яскраво висловленими думками про симпатії та вимоги до політичної стабільності у Державі і з подивом до Влади в плані того, як були дозволені ці неподобства опозиції? Прості люди вкрай слабко розбираються у великій політиці, і більшість вважають, що питання " «інтеграції Держави» – «туди» або «сюди» - повинні вирішувати легітимні обранці Народу на основі ретельного економічного і політичного аналізу ситуації в країні і у світі в цілому – тільки на професійному рівні!
"ЕвроМайдан" на Україні НЕ ТІЛЬКИ фактично і реально перешкоджає рішенню економічних і політичних проблем Української Держави, а й створює підвищений ризик для здоров'я і самого життя - як для учасників " Майдану" і силових структур, так і для інших громадян, які просто випадково можуть знаходитися фізично близько до цих подій.

Владимир Озерянко
Ці користувачі подякували: LuK

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
24 січ. 2014 11:10 - 24 січ. 2014 22:34 #89369 від Green Lord
Констатуємо:
Те, що "в підтримку опозиції беруть участь не більш 1-3% працездатного населення" - не аргумент.
А те, що мітингів з протестами проти дій опозиції фактично 0% працездатного населення, не враховано.
Ця "думка" - маніпуляція статистичними даними.
Тепер трошки аргументацій.

Як написати правдиву правдоподібну новину: беремо реальний (або наближений до реалій факт), достовірність якого легко підкріпити даними. Це для зав'язки сюжету. Далі пару "логічних" переходів типу "з А випливає Б". Якщо ж використати декілька справжніх даних, то переходи "з А випливає Б" ще сильніше нададуть "достовірності" в цілому. І в результаті резюмуємо основну думку, яку має нести новина.

Іншими словами на правдиву інформацію накладаємо те що "треба" (або навпаки). Все. Перевірено і активно використовується в ЗМІ.
Спробуємо зробити аналіз "Особистої думки".

У активних діях на площах і вулицях міст України в підтримку опозиції беруть участь не більш 1-3% працездатного населення.
*) Колись робили соцопитування на Майдані - середній вік протестувальника 35 років.
Але разом з тим, події також активно розвиваються, і навіть ця ніби "свіжа" статистика вже може бути неактуальна. Коли отримали 1-3% і хто - не повідомляється.

**) Вік загиблих у сутичках - 20-25 років. Думаю цей вік вільно можна спроектувати на Правий сектор.

***) Тепер трошки загадок - що входить у "працездатне населення"?
Вікові критерії? Інвалід працездатний чи ні? Безробітних, на лікарняному чи в декреті враховувати?

Працездатне населення — більшість дорослих членів суспільства, здатних до праці завдяки своїм фізичним, розумовим, психофізіологічним та іншим якостям, спроможних займатися трудовою діяльністю, певними видами конкретної праці і створювати матеріальні і нематеріальні (у т.ч. духовні) блага. Працездатний вік — це вік, який встановлює держава з урахуванням національних, культурних, історичних традицій тощо. В Україні повнолітніми є особи, яким виповнилося 18.
Станом на 1 листопада 2013 року чисельність наявного населення України становила 45 447 010 мешканців.

Причому контингент на площах залишається одним і тим же.
Таки да! Середній вік контингенту буде той самий! Соціальні верстви також будуть в переважній більшості схожі - селянин нічим соціально не різниться від робітника. Ті, хто задоволений ситуацією в країні - на протести не піде. І в країні соціальність "задоволених" також ідентична.

От тільки соціум може бути різним ідейно: затурканий бюджетник з Харкова vs бюджетник зі Львова. Mortal combat begin?

І т.д.

Після фрази "Головні площі міст України і, в першу чергу, «Евромайдан» Києва" вважаю, що нема змісту читати далі. Євромайдан в Києві був до 30 листопада 2013 р. Далі зовнішньополітичні напрямки руху держави замінились внутрішніми колапсами на багатьох рівнях. "Євромайдан" став "Соціомайданом".
Останнє редагування: 24 січ. 2014 22:34 ким Green Lord.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • artem
  • artem аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
25 січ. 2014 09:22 - 25 січ. 2014 09:26 #89391 від artem
Чи потрібний Державі Майдан - это нужно спросить у правительства,оно его создало,и постоянно подогревает интерес людей,не правда ли?исходя из этих действий логично заявить что майдан державі потрібен.А громадянам которые там находятся,и порой даже отдают свою жизнь,нужно поставить памятник.А понятие "легітимні обранці" в нашей стране носит немного другой характер нежели в цивилизированных странах.В нашей стране,на данный момент,всё решат один человек а не какие обранці.
Останнє редагування: 25 січ. 2014 09:26 ким artem.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
02 лют. 2014 11:16 - 02 лют. 2014 11:20 #89547 від Странник

Green Lord пише: Констатуємо:
Констатуємо:
1/. Те, що "в підтримку опозиції беруть участь не більш 1-3% працездатного населення" - не аргумент.
А те, що мітингів з протестами проти дій опозиції фактично 0% працездатного населення, не враховано. Ця "думка" - маніпуляція статистичними даними. Тепер трошки аргументацій.

Сьогодні вже певне говорити про 1-3% вже очевидно і немає сенсу. Така цифра була на початку грудня. На майдані зараз «стоять» /беруть активну участь у акції/ кілька тисяч одних і тих же найманців опозиції и десь там може кілька сот захисників влади /тобто все ж не 0%, як Ви стверджуєте, ПРОТЕСТУЄ ПРОТИ ДІЙ ОПОЗИЦІЇ/, яких фінансує Партія регіонів. І ті, і інші «стоять» не за ідею, а за ГРОШІ…
Тобто, нам з Вами, котрі дійсно люблять свою Батьківщину, навіть говорити про і тих, і інших найманців не потрібно. Тоді, як що це так, то навіщо той майдан Народу і, головне, нам з Вами? Яка Ваша може бути «аргументація» , якщо усе куплене з обох сторін?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2/. У активних діях на площах і вулицях міст України в підтримку опозиції беруть участь не більш 1-3% працездатного населення.
*) Колись робили соцопитування на Майдані - середній вік протестувальника 35 років.
Але разом з тим, події також активно розвиваються, і навіть ця ніби "свіжа" статистика вже може бути неактуальна. Коли отримали 1-3% і хто - не повідомляється.

**) Вік загиблих у сутичках - 20-25 років. Думаю цей вік вільно можна спроектувати на Правий сектор.

Так от щодо загиблих. Ситуація між нами з Вами така:
Ви – за існування протистояння на «Майдані», я - проти цьго. Тобто і інтернет розділений на дві такі групи громадян. Згодні? Так от я заявляю, що винні в загибелі і травмуванні людей не тільки безпосередньо ті, хто бив по голові, чи різав ножем, а і ті, хто фінансував УВЕСЬ «майдан» з початку до кінця, а також такі, ЯК ВИ, хто досі призиває наших синів на майдан! Бо життя людини, навіть однієї, значно дорожче, чим усі майдани на світі! Не вірите? То спитайте батьків і жінок загиблих та покалічених! Все треба вирішувати раз у 4-5 років на виборах! Поки не трапилось чогось, боронь Боже, на кшалт фашизму! Ось тоді я перший піду на барикаду! Чи може Ваші родичі теж стоять на майдані і сьогодні?

.


Владимир Озерянко
Останнє редагування: 02 лют. 2014 11:20 ким Странник. Причина: помилка в тексті
Ці користувачі подякували: Lego

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
02 лют. 2014 12:15 #89548 від Странник

artem пише: 1/. Чи потрібний Державі Майдан - это нужно спросить у правительства,оно его создало,и постоянно подогревает интерес людей,не правда ли?исходя из этих действий логично заявить что майдан державі потрібен.

Майдан фінансує опозиція, яка його і створила. Ви це вперше чуєте? Це, значить, Азаров і не підозрював, шо, створений по-Вашому ним з Януковичем "Майдан" може коштуати їм посади? Ви це стверджуєте" Ню, ню...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2/. А громадянам которые там находятся,и порой даже отдают свою жизнь,нужно поставить памятник.

Ви думаєте, що пам'ятник задовольнить матерів та жінок загиблих та покалічених? Ваши близькі теж зараз на майдані? Ню, ню...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
3/. А понятие "легітимні обранці" в нашей стране носит немного другой характер нежели в цивилизированных странах.В нашей стране,на данный момент,всё решат один человек а не какие обранці.

В этом с Вами впалне согласен: в теории Вы достаточно сильны. Но мы имеем дело с практикой, где гибнут и калечатся не только физически но и МОРАЛЬНО /как купленные наёмники/ ЧУЖИЕ дети, братья и сёстры...
Спасибо.


Владимир Озерянко

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 лют. 2014 06:34 #89967 від Странник
Украине «Майдан 13-14» изначально не нужен!!!

В 2014 году ситуация, считаю, с "Майданом" такова:

Не секрет, что оппозиция своих сторонников /как и Власть – своих/ на Майдане однозначно оплачивают "за борьбу" и просто за "стояние". Совершенно очевидно, что с начала нового года "майданники опозиции" /в отличие от «сторонников» Власти/ вышли из полного контроля оппозиции. Больше того, на Майдане сегодня пребывают далеко не одиночные группы лиц, контролируемых /читай - оплачиваемых/ третьими лицами..
Поэтому, судя по всему, оппозиция, которая сама давно в испуге, не прочь завершить это майданное шоу, но боится, что полностью "загасить" майдан элементарным прекращением его "финансирования" ей не удастся, а далее /после попытки "загасить"/ можно спрогнозировать неконтролируемую криминогенную ситуацию в Киеве с непредсказуемыми последствиями... :woohoo:
Следующий решительный ход в этой партии, где фигурами на поле боя являются простые люди, - должно было в начале января сделать Правительство, которое просто обязано разрулить ситуацию в сторону немедленного аннулирования "Майдан-Шоу"! Но сегодня этот момент Правительством упущен! Из-за этой нерешительности ушёл Азаров. Как хотите, но это был наиполезнейший для Державы глава правительства за все время существования независимой Украины. Что дальше? Не знаю...

Но НЕНУЖНОСТЬ и ВРЕДНОСТЬ Майдана с каждой неделей возрастает в разы. И сейчас, возможно, становится не суть важно, КТО ПОБЕДИТ - Власть или Оппозиция... В феврале-марте вопрос может стоять даже о целостности самой Державы!
Кто в этом /в угрозе целостности Державы/ виноват? Тот, кто привел людей на Майдан ИЗНАЧАЛЬНО!

Владимир Озерянко

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 лют. 2014 08:21 - 19 лют. 2014 10:02 #89969 від Green Lord

Странник пише: Украине «Майдан 13-14» изначально не нужен!!!

В 2014 году ситуация, считаю, с "Майданом" такова:

Не секрет, что оппозиция своих сторонников /как и Власть – своих/ на Майдане однозначно оплачивают "за борьбу" и просто за "стояние". Совершенно очевидно, что с начала нового года "майданники опозиции" /в отличие от «сторонников» Власти/ вышли из полного контроля оппозиции. Больше того, на Майдане сегодня пребывают далеко не одиночные группы лиц, контролируемых /читай - оплачиваемых/ третьими лицами..
Поэтому, судя по всему, оппозиция, которая сама давно в испуге, не прочь завершить это майданное шоу, но боится, что полностью "загасить" майдан элементарным прекращением его "финансирования" ей не удастся, а далее /после попытки "загасить"/ можно спрогнозировать неконтролируемую криминогенную ситуацию в Киеве с непредсказуемыми последствиями... :woohoo:
Следующий решительный ход в этой партии, где фигурами на поле боя являются простые люди, - должно было в начале января сделать Правительство, которое просто обязано разрулить ситуацию в сторону немедленного аннулирования "Майдан-Шоу"! Но сегодня этот момент Правительством упущен! Из-за этой нерешительности ушёл Азаров. Как хотите, но это был наиполезнейший для Державы глава правительства за все время существования независимой Украины. Что дальше? Не знаю...

Но НЕНУЖНОСТЬ и ВРЕДНОСТЬ Майдана с каждой неделей возрастает в разы. И сейчас, возможно, становится не суть важно, КТО ПОБЕДИТ - Власть или Оппозиция... В феврале-марте вопрос может стоять даже о целостности самой Державы!
Кто в этом /в угрозе целостности Державы/ виноват? Тот, кто привел людей на Майдан ИЗНАЧАЛЬНО!

Какой то феерический маразм написан - вы хоть понимаете почему стоят люди, почему готовы погибнуть? Именно ПОЧЕМУ, а не ЗАЧЕМ?

Такое впечатление, что вы не до конца вообще понимаете что происходит в стране в целом. Если вы не видите, что это давно не противостояние "власть - оппозиция", то к сожалению, вашу глупость не излечить.

Еще и угроза целостности в который раз всплыла. Причем о "угрозе целостности" вопят только те, кто и провоцирует эту "угрозу".

Вас почитать - все куплено, все стоят за деньги, деньги здесь, деньги там, деньги... Вы других мотиваций в принципе не признаете? И попробуйте не употреблять фраз "нам с вами" - говорите от своего имени, а не от "нашего".

И "конечно, виноват тот, кто все начал" - объяснение причин и следствий на уровне 3-х летнего ребенка, который споткнулся о камень, и винит его во всем.
Останнє редагування: 19 лют. 2014 10:02 ким Green Lord.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
19 лют. 2014 10:36 #89979 від Dentist
Звикай, це бот, багато де спамить всіляким маразмом

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.121 секунд
0
репостів
0
репостів