Євромайдан розігнали силою
- LuK
- Адміністратор
почитай права та закони Франції,чи тих самих штатів.
у Франції якщо тебе зупинить поліцейський,ти повинен дивитись у підлогу і лише відповідати так чи ні.І боронь Боже спробувати перечити .відразу в каталашку чи депортація.(знайомі через це проходили)
У штатах те саме ,навіть більше.За саму найменшу непокору у тебе можуть стріляти. (нещодавно там застрелили хлопчика за те що побачили у нього в руках зброю.як потім вияснили, вона була іграшкова.поліцейських звісно виправдали)
я до того що не треба було чіпати їм сбу-шну машину.Там такого не пробачають....І зараз думаю почнуть по зомбоящику виправдовувати дії силовиків.Вже сьогодні чула що це комунальники викликали ментів.А влада ні при чому.
Нікого не підтримую ,ситуація дійсно жахлива.Хотя думай шо хочеш.)))Просто реально оцінюю ситуацію.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- LuK
- Адміністратор
з ранку Льовочкін,а у другій половині дня ряди ПР покинули Богословська та Жванія.
думаю це початок ...
якщо вони не переконають всіх що це була атака інопланетян а не беркуту
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
У штатах зброя у вільному обігу, не треба порівнювати з Україною і не дай Бог побачив би беркут іграшкову зброю в когось-було б те саме.LuK пише: я не морожу а констатую факти.
почитай права та закони Франції,чи тих самих штатів.
у Франції якщо тебе зупинить поліцейський,ти повинен дивитись у підлогу і лише відповідати так чи ні.І боронь Боже спробувати перечити .відразу в каталашку чи депортація.(знайомі через це проходили)
У штатах те саме ,навіть більше.За саму найменшу непокору у тебе можуть стріляти. (нещодавно там застрелили хлопчика за те що побачили у нього в руках зброю.як потім вияснили, вона була іграшкова.поліцейських звісно виправдали)
я до того що не треба було чіпати їм сбу-шну машину.Там такого не пробачають....І зараз думаю почнуть по зомбоящику виправдовувати дії силовиків.Вже сьогодні чула що це комунальники викликали ментів.А влада ні при чому.
Нікого не підтримую ,ситуація дійсно жахлива.Хотя думай шо хочеш.)))Просто реально оцінюю ситуацію.
- Serg_Ponomarev
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 24
Ви вирішили порівняти український беркут із американськими полісменами??? Їхню відповідальність перед законами??? Дотримання інструкцій??? То може Ви ще й Обаму з Япуковичем порівняли б??? Ви мене просто дивуєте!!!
Ваш пост розумію, як виправдання дій бидлоберкута!!!
Сумно!!!
Бридко!!!
Ганьба!!!
- LuK
- Адміністратор
проблемы индейцев....Serg_Ponomarev пише: Сумно!!!
Бридко!!!
Ганьба!!!
тільки шо скинули в контакті заклик не йти в понеділок на роботу.
Хто не йде в понеділок на роботу????
Реально!Бо писати тут можна шо хоч.Всі за монітором компа герої,а як з Неодіксом на майдан то тиша...
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Symbioz
- Платиновий учасник
politiko.ua/blogpost101449
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Читав раніше, є раціоSymbioz пише: Напогана стаття:
politiko.ua/blogpost101449
А бидлоберкут тим часом продовжує бити людей