Син депутата Хмельницької облради гнав по зустрічній і вбив пішохода

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
25 серп. 2013 12:30 #86598 від Dj Os
У Хмельницькому мажор за кермом «кросовера» з порушенням правил і на великій швидкості обігнав попутні машини, а потім на смерть збив людину.
Пізніше з'ясувалося, що за кермом був 19-літній Дмитро Червонюк з відомої родини. Його мати - Галина Червонюк, депутат Хмельницької обласної ради шостого скликання, президент асоціації приватних підприємців «Едельвейс». Батько - Олег Червонюк, депутат Хмельницької облради, але п'ятого скликання, власник Рівненського льонокомбінату.

ДТП сталося у ніч з 20 на 21 серпня. Реєстратор таксиста зафільмував, як «кросовер» «Toyota» на великій швидкості їхав по Кам'янецькій у бік вулиці маршала Рибалка і збив чоловіка, який переходив вулицю по зебрі. Пішохід згодом помер.

«Бачив автомобіль, на ній вм'ятина була така, начебто б в'їхав у стовп. Хлопця від удару підкинуло і викинуло метрів на 50 у бік «Електроніки» - розповів очевидець.

Ще один очевидець каже, що з водієм в автомобілі ніби була молода дівчина.

Загиблого Олега Крушельницького вже поховали. Йому було 26 років.





Лікар швидкої розповів, що водій від медичної допомоги відмовився, проте згодом його таки госпіталізували у відділенні неврології. Сам Дмитро коментувати ситуацію відмовився. «Мені погано», - сказав він. У лікарні стан здоров'я Дмитра Червонюка поки не коментують. За неофіційною інформацією, рівень алкоголю у крові сина депутата був 2,7 проміле.



У міліції кажуть, що справу розслідують і винних покарають.

«Є відео відеореєстратора і свідки події», - говорить начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук. «Запевняю, що справа дійде до суду. Кримінальне провадження було відкрито відразу. Призначено низку експертиз».

Офіційне формулювання ДАІ – «не впорався з керуванням та допустив наїзд».
Ці користувачі подякували: Старик Хотабыч

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
26 серп. 2013 13:37 #86604 від Старик Хотабыч
"Писати заяву в міліцію батьки не поспішають,чекають на компенсацію"-ці слова шокують більше, ніж весь сюжет.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
26 серп. 2013 13:59 #86605 від Dj Os

Старик Хотабыч пише: "Писати заяву в міліцію батьки не поспішають,чекають на компенсацію"-ці слова шокують більше, ніж весь сюжет.

Еге ж бо

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
28 серп. 2013 01:45 #86631 від Dj Os
Прокуратура Хмельницького з’ясовує законність перебування на стаціонарному лікуванні 19-річного підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), заборони медичного працівника проводити з ним відповідні слідчі дії.

Як повідомляє прес-служба облпрокуратури, сьогодні прокурор міста Олександр Мартинюк під час пікетування прокуратури заявив, що слідство у кримінальному провадженні здійснюється органами внутрішніх справ та триває відповідно до Кримінального процесуального кодексу України.

Водієві автомобіля, котрий 20 серпня здійснив наїзд на пішохода, внаслідок чого той помер на місці дорожньо-транспортної пригоди, сьогодні повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення.

Окрім того, вирішується питання про застосування до нього запобіжного заходу – тримання під вартою. Хід досудового розслідування прокуратура контролює.

Між тим, нині 150 людей провели акцію протесту біля прокуратури Хмельницького з вимогою об’єктивно розслідувати ДТП, що сталася з вини Дмитра Червонюка, повідомляють “Українські новини”.

О 10:00 біля прокуратури зібралися родичі й друзі загиблого 26-річного жителя Хмельницького Олега Крушельницького, а також представники громадськості й політичних партій. Мітингувальники тримали плакати з написами “Не вимірюється людське життя валізами із грошима” і “Мажори-пацюки, постаньте перед законом”. Також вони скандували: “Депутатського сина у в’язницю” і “Убивцю за ґрати”.

Зі слів брата загиблого Богдана Крушельницького, ні його, ні батьків дотепер ніхто не викликав для дачі показань.

“На мою думку, розслідування справи затягується будь-якими способами. Зараз хлопець, що на пішохідному переході збив на смерть мого брата, перебуває в обласній лікарні. Ми знаємо, що лікарі хочуть приписати йому серцево-судинну хворобу, щоб він міг уникнути покарання”, – каже Крушельницький.

До учасників акції протесту вийшли прокурор міста Олександр Мартинюк і начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук.

Зі слів останнього, експертиза підтвердила, що 20 серпня 19-річний водій позашляховика Toyota RAV4 перебував у стані алкогольного сп’яніння, коли на нерегульованому пішохідному переході збив чоловіка.

“Проведено кілька слідчих експертиз. Є докази, що ДТП скоїв саме Дмитро Червонюк. Він перетнув подвійну суцільну лінію на проїзній частині, не зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом і збив пішохода, який на місці події помер від отриманих травм, – це є підставою для того, щоб оголосити Дмитру Червонюку підозру”, – заявив Мартинюк.

Нагадаємо, що 19-річний син депутата Хмельницької облради Галини Червонюк Дмитро, який був учасником смертельного ДТП, опинився у неврологічному відділенні Хмельницької обллікарні.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.095 секунд
0
репостів
0
репостів