З ТВі звільняється 31 журналіст

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 квіт. 2013 12:18 #85399 від LuK
нормально княжицький всіх поімел..... :dry: :lol:
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • admin
  • admin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 квіт. 2013 15:36 - 30 квіт. 2013 15:36 #85400 від admin
Відповідь від admin у темі Податківці трусять ТВі
31 працівник ТВі звільняється з каналу.
Про це журналісти заявили біля приміщення ТВі, зачитавши свою заяву.

Вони нагадали, що впродовж тижня профспілка журналістів очікувала початку переговорів з керівництвом. У разі успішного проведення переговорів журналісти були готові припинити страйк і відновити свою роботу.
"Остаточно можливість початку переговорів була зірвана через вручення Олегом Радченком письмового ультиматуму про вихід в ефір Мустафі Найему під загрозою звільнення", - йдеться у заяві.

"Ми не вбачаємо далі за можливе виконувати свої професійні обов’язки на каналі, оскільки не можемо гарантувати нашому глядачеві надання об’єктивної та неупередженої інформації, і вважаємо, що люди, які називають себе власниками та менеджерами каналу, зруйнували репутацію ТВі. У цій ситуації ми бачимо єдиний прийнятний для нас вихід - піти", - додали журналісти.
У свою чергу лідер профспілки журналістів Мустафа Найем розповів, що журналісти очікують приєднання до заяви редакції програми "Знак оклику".
Журналісти цієї програми ухвалять своє рішення у вівторок, оскільки їм пообіцяли, що результати розслідування про ситуацію з ТВі, яке вони проводять, будуть видані в ефір.

Серед репортерів, які поставили свої підписи під заявами про звільнення, - Мустафа Наем, Віталій Гайдукевич, Роман Недзельський, Анастасія Станко, Юлія Банкова, Ірина Славінська та інші.
Останнє редагування: 30 квіт. 2013 15:36 ким admin.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.095 секунд
0
репостів
0
репостів