| Так |
|
9 | 90% |
| Ні |
|
1 | 10% |
| Загальна кількість голосів: 10 ( Si Rozha, GoBLin, odin, admin, Alois ) Детальніше | |||
| Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні | |||
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Dj Os пише: День прошов і все одно тиша. Кароч як я і думав, народу пофігу. Ну то хай плазують далі, переповнює тотальна зневага до українців, дійсно заслуговують цю владу.
Голосуй \ не голосуй,Dj Os пише: Чому так тихо на форумі? Невже ніхто не бачить що діється по всій країні? Які ваші думки з приводу виборів? Чи визнає їх світ, чи визнаєте ви їх для себе?
Ті шо в нас були, то я там був. Але ж у нас їх зараз немає. В інших містах хоча би в неті народ шось пише з цього приводу, а у нас таке враження шо нічого і не було.ARTIST пише:
Dj Os пише: День прошов і все одно тиша. Кароч як я і думав, народу пофігу. Ну то хай плазують далі, переповнює тотальна зневага до українців, дійсно заслуговують цю владу.
Саша, а ти вже в багатьох мітингах та протестах щодо результатів виборів брав участь??
А все остальные сели тихонько, без пресс-конференций, шума и гама, договорились на предмет раздела бабла и сфер влияния - и разыграли представление цирка шапито. Спектакль называецца "Выборы". Аншлага, может и не было, но миллионы клоунов - это тоже смешноLego пише: Только удар что-то пытается протестовать. А Батьківщина что? А все остальные?
Не кругом спрацювало, але для таких міст як Шепетівка працює на ура...LuK пише: прикро що бабло як рулило,так і рулить.
хто більше потратив той і виграв.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua