Чайлдфрі
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
01 бер. 2010 09:25 #49493
від Nastynya
Не народжувати дітей, аби ті не заважали творити, подорожувати, жити для себе та коханої людини – так звучить один з мотивів представників руху чайлдфрі у світі. В Україні часто відмовляються від народження потомства не тільки через відсутність батьківського інстинкту чи потяг до самовдосконалення без перепон. Хто що думає??
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
01 бер. 2010 09:30 #49494
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Відповідь: Чайлдфрі
Думаю що це несчасні люди. Пройде час, пройде молодість і тоді вони відчують як вони помилялись
- Symbioz
- Платиновий учасник
01 бер. 2010 12:49 #49495
від Symbioz
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Відповідь від Symbioz у темі Відповідь: Чайлдфрі
Всі старіють - і всім на закаті життя потрібна чиясь допомога - а в основному це допомога дітей. Лишитись без неї - багато що втратити. Та й життя без дітей - це неповноцінне життя.Dj Os;49494 пише: Думаю що це несчасні люди. Пройде час, пройде молодість і тоді вони відчують як вони помилялись
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- LuK
- Адміністратор
09 жовт. 2011 09:06 #71339
від LuK
Відповідь від LuK у темі Відповідь: Чайлдфрі
дійсно так,особливо на старості років.але буде пізно...думаю ім потрібно в цілях профілактики показувати одиноких стареньких людей,яких нікому доглянути та будинки людей похилого віку.Dj Os;49494 пише: Думаю що це несчасні люди. Пройде час, пройде молодість і тоді вони відчують як вони помилялись
- Lego
- Платиновий учасник
09 жовт. 2011 10:22 #71349
від Lego
Відповідь від Lego у темі Відповідь: Чайлдфрі
В лучшем случае это будет дом пристарелых....LuK;71339 пише: ...та будинки людей похилого віку.
Час відкриття сторінки: 0.073 секунд