Цитата О. Островського "...Я що вважаю за потрібне, те і буду робити, не вам мені вказувати.

Я от намагаюсь зрозуміти, вас дійсно ці питання цікавлять чи це ви так "без паліва" Андрощука тут вирішили вигородити? "
Всім - всім доброго ранку! Хотіла глянути на прогнз погоди, але ж прийшло повідомлення з форуму. Прочитала -і знову "здрасьте"! На жаль, мої слова не прийняті до уваги нашим адміном. " Обидно,.. досадно... - да ладно!" - як співав Володимир Семенович Висоцький.
Так ось, що я хочу Вам сказати, вельмишанрвний пане О. Островський. Ви є адміністратор головного сайта міста, Ви не простий користувач, і Ваше "..що вважаю за потрібне, те і буду робити" - кажіть в себе дома жінці, друзям і таке інше. А тут Ви є офіційна особа, це є сайт міста, який відвідує багато людей, в тому числі із за кордону. І не Ваша парафія давати оцінки коментарям відвідувачів і виказувати і нав"язувати свої думки з того чи іншого питання, а тим більше "наїзджати". А Вашими такими "чіріканьями", як Ви виражаєтесь, Ви дискредитуєте як владу міста, так і його мешканців. Не зозуміло, чому так звані "хазяї" ( до речі - Ви так іне повідомили про них) сайту дивляться на такі справи крізь пальці, Може так потрібно?
І останнє -Ви не надали відповіді на попередньо поставлені питання. Скажіть чесно і відкрито, "без паліва"!