Shepetivka.com.UA Основне призначення даного сайту?
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
19 бер. 2017 23:25 #111820
від myron
Shepetivka.com.UA Основне призначення даного сайту? був створений myron
От якщо чесно сижу і дивуюсь для чого і навіщо існує цей сайт? Будь яка критика зразу налетіли при чому одні й ті самі! Реклама ? так нема що рекламувати лише ТВІЙ ЧАС в районі доку такий добрий що туди ніхто не ходить! Сахарний продали оказується вже давно! Басейн сіли посрати штані не зняли зато гроші вкрали! Трибуну роблять на стадіоні теж міліонна! Асфальтне покриття не було і не буде! Для чого бездарі в міській раді сидять яким зарплату не платять! І зара почнетьс я Пан Островський Ви пишете що все добре і хорошо а де Ваша критика? Що вот шось не так? Правильно собака не кусає ту руку яка кормить! Перепрошую Вас до савців не прирівнюю!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
20 бер. 2017 08:03 #111822
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Shepetivka.com.UA Основне призначення даного сайту?
Сайт приватний, відповідно,ніякої офіційності він не несе. Для чого він створений, знає власник. Ми можемо лише здогадуватись.
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
20 бер. 2017 08:33 #111823
від gorobchik
Відповідь від gorobchik у темі Shepetivka.com.UA Основне призначення даного сайту?
Ви хоч самі читали, що написали??? Сайт існує для того,щоб містяни могли висловити свою думку з приводу суспільно-економічного життя Шепетівки, в тому числі і обсудити проблеми, які Ви написали. Які претензії до пана Островського? Модератор міського сайту винен, що недобудували басейн і продали цукровий завод??? То давайте взагалі його оголосимо офіційно винним у всіх проблемах в Шепетівці, і якщо щось не влаштовує, валити на нього)))) Кожна людина має право дотримуватися політичної, суспільної, громадянської позиції, майте повагу хоча б елементарну. Створіть свій сайт і пишіть там, що хочете. Я взагалі бачу, що в нас якщо щось хороше відбувається, всі мовчать, а приводів для критики завжди можна знайти безліч, було б бажання...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
20 бер. 2017 08:46 #111825
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Shepetivka.com.UA Основне призначення даного сайту?
Щодня цей сайт відвідує більше 2000 чоловік, в деякі дні заходить і по 4000. Кожен це робить зі своєю метою, більшість заходить щоб дізнатись свіжу та перевірену інформацію про своє місто. Якби не було цих людей, не було би і сайту. Те що такі як ви відлякуєте людей від участі в будь якій дискусії - інше питання. Я зміст ваших постів знаю ще не відкривши їх)) Мені от більш цікаво навіщо вам цей сайт? Тут вже ж всі продажні, владу лише хвалимо, нема кому злитись з вами в зрадосектанському екстазі...
- Dentist
- Адміністратор
20 бер. 2017 16:45 #111836
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Shepetivka.com.UA Основне призначення даного сайту?
Ці користувачі подякували: Dj Os
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
20 бер. 2017 21:10 #111839
від myron
Відповідь від myron у темі Shepetivka.com.UA Основне призначення даного сайту?
Все з Вами понятно! Корова мукає а молоко дає!
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд