Навіщо ви сюди заходите?
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
Ну... Як сказати... Тут пару сміливців я уже майже другий місяць виловити не можу. Геть сторінки позакривали у "Вконтакті" (мабуть Сашко вже їм доложив, що я неосудний )Некремлебот пише: а от люди жахаються і я їх розумію.
ти просто збрехав?
Не треба нічого шукати - один раз я дійсно з цим ділом вирішив завязати, коли бул ламер85. Потім я писав під "ТП", а вже як зявилась можливість через соцмережі логінитись - то зразу через них і зайшов. А коли я почав шукати двох контрацептівів (я їх шукаю і до цих пір, доречі) - ти мене забанив. А їм мабуть подяки в ЛС написавНе бреши хоч сам собі...мені знайти твої прощальні пости?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Автор теми
- Учасник-експерт
І чим тобі слово "підарас" не вгодило? Це ж не матюк, а дещо "онароднена" форма слова "педераст". Означає приблизно те ж
Там доречі ти забанив уже любителів анальних збочень з посту про Helix? А то нас забанив, їх ні. Якось дивно
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Liman
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Дуже хотілось би почути конкретний прикладВаня пише: Модератор сайту перегинає вже палку занадто самовпевнений егоїст якому ще перейдуть дорогу.
- Lena-Grigorenko-vkontakte
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Де-де... Жахаються, сказали ж... Ото тільки п'ять сміливців і залишилось в цьому орнлайн просторі....Grotesk пише: Дуже цікаво, де ті тисячі, що тут сидять? Майже у всих дискусіях спілкується чоловік 5, і у всих інших дискусіях вони незмінні. Складається таке враження, що зібралось декілька друзів обговорити свої точки зору, а ми ми всі тут глядачі!
Тут необхідно невелике уточнення: коли Михайло каже про контрацептиви, він має на увазі Василя та Спостерігача. Можна конкретніше, коли саме вони сиділи в бані?До речі вони сиділи в бані разом з тобою.
Та ніхто не знав. Не банили їх, це наш Сашко трошкиАаа... ну вибачай, не знав.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ну так я про що кажу, пишуть дуже мало, сидить багато. Ось стата гуглаGrotesk пише: Дуже цікаво, де ті тисячі, що тут сидять? Майже у всих дискусіях спілкується чоловік 5, і у всих інших дискусіях вони незмінні. Складається таке враження, що зібралось декілька друзів обговорити свої точки зору, а ми ми всі тут глядачі!
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131