Пропозиції по сайту
- Андрей
- Учасник-експерт
Звернись до мене особисто я тобі покажу і розкажу. Без проблем!odin;68591 пише: ух ти! а покажи портфоліо
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- Андрей
- Учасник-експерт
Є особисті повідомлення для цього. А взагалі тема називається "пропозиції по сайту". Я свою пропозицію вніс. Все що стосується всього іншого, або особисті питання - будь-ласка, я готовий обговорити через особисті повідомлення.Dentist;68605 пише: кажется он даже процитировал твое сообщение и попросил, как еще лично к тебе обратиться? или же у тя есть какой-то титул?
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
- odin
- Адміністратор
- Dentist
- Адміністратор
он все-равно не послушает тя)))odin;68610 пише: ціну собі набиваєш Ну -- звертаюсь особисто ще раз -- покажи, будь ласка, портфоліо.
Андрей;68606 пише: Є особисті повідомлення для цього... я готовий обговорити через особисті повідомлення.
- odin
- Адміністратор
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- odin
- Адміністратор
а як знати кому скільки років? чи припущення зробилось на базі того, що форум проіснував 5 років і, отже ми постаріли на стільки ж?LuK;68933 пише: до речі значно зросла кількість форумчан старшого віку.