Конкурс «Подорожі Поділлям»: поділіться з туристами власним маршрутом

  • kminfo
  • kminfo аватар Автор теми
  • Новачок
  • Новачок
Більше
15 бер. 2012 23:03 #76070 від kminfo
Прагнучи відкрити маловідомі місця Хмельниччини, Хмельницький портал спільно зі створеним «Київстар» порталом «Поділіться любов’ю до України» ( iloveukraine.com.ua ) та музеєм історії міста Хмельницького проводить конкурс «Подорожі Поділлям» на найкращий екскурсійний маршрут Хмельницької області.

Мета конкурсу – привернути увагу потенційних туристів до маловідомих, але цікавих та привабливих об’єктів, за кількістю яких наш край не поступається іншим регіонам України. Адже Хмельницька область поєднала в собі рівнини Поділля, ліси Волині і височини Товтр, здавна знаходилася на перехресті культур та держав, торговельних та воєнних шляхів - і численні покоління залишили у нас унікальні пам'ятки історії та культури, які поєдналися з унікальними творіннями природи. Допомогти відкрити їх Україні і світу - по силі кожному, хто любить хмельницький край.

Отже, візьміть участь у конкурсі і запропонуйте власний туристичний маршрут Хмельницькою областю, або будь-якою з її частин, містами і селами, природними регіонами!
Умови конкурсу «Подорожі Поділлям»:

Опис маршруту має містити не менше трьох об’єктів (оптимальна кількість об’єктів – 4-5). Загальний обсяг матеріалу – 500-600 слів.

Всі об’єкти, перелічені в маршруті, мають супроводжуватися фотографіями. Всі зроблені фото мають мати GPS-прив’язку до місцевості (для Інтернет-публікацій) або ж у тексті можуть вказуватися GPS-координати точки маршруту. Формат фотографій - .JPG, розмір не менше 1000 точок по довгій стороні. Автор маршруту має додати фрагмент карти місцевості (Google Maps, Яндекс.Карти та ін.) із позначенням основних точок маршруту.

Надсиланням свого матеріалу учасники конкурсу дають згоду на його публікацію у відповідному засобі масової інформації-учасникові проекту та на порталі iloveukraine.com.ua із вказанням автора матеріалу.

Усі матеріали (тексти та фотографії) маршрутів, що подаються на конкурс, мають належати їх авторам. У разі виявлення та підтвердження порушень авторського права матеріал знімається з конкурсу, а автор, що його подав, дискваліфікується (не може брати участь у конкурсі).


Матеріали на конкурс приймаються з 15 березня по 15 квітня 2012 року у електронному вигляді (текст + фотографії).
Надсилайте матеріали електронною поштою на адресу konkurs@proskurov.info або поштою (на CD чи DVD) на адресу: 29013, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 30, музей історії м. Хмельницького.

Переможець конкурсу отримує в подарунок смартфон Kyivstar Aqua (Spark), наданий партнером конкурсу – компанією «Київстар».

Подарунок переможцеві буде вручено 28 квітня 2012 року під час святкового відкриття туристичного сезону у м. Хмельницькому (або для мешканців інших населених пунктів за місцем проживання - за узгодженням).

Також читайте:

Поділіться любов'ю до України - Маршрути

proskurov.info/news/society/8635-podillyatrawel
Ці користувачі подякували: Dj Os, Filini

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Demchuk
  • Demchuk аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 бер. 2012 15:10 #76090 від Demchuk
Один тя прочитав Подорож Похміллям?? :blush: :pinch:

[SIGPIC][/SIGPIC]

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 бер. 2012 16:35 #76091 від T-S
Demchuk, що кому наболіло...
P.S. Треба маршрут Шепетівка - Староконстянтинів - Хмельницький - Кам. Подільський запропонувати...

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 бер. 2012 22:00 #76119 від Filini
Ну якщо там є цікаві місця, то чому б ні. Але в нас є чимало менш відомих місцин, які варті щоб їх відвідали. Як буде час може і спробую маршрут описати.
Ці користувачі подякували: Ikke

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.148 секунд
0
репостів
0
репостів