Газельці порізали всі колеса
- Dj Os
-
Автор теми
- Адміністратор
-
- Редактор
09 жовт. 2015 17:08 #102245
від Dj Os
Газельці порізали всі колеса був створений Dj Os
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dred
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
09 жовт. 2015 21:50 #102258
від Dred
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Відповідь від Dred у темі Газельці порізали всі колеса
Стоп-хам вже тут? Гууууд. Давно пора виступити проти таких хамів, бо я так бачу наше доблєсне ГАЇ тільки то і вміє роюити, що зупиняти авто і докопуватись до будь чого, наприклад зупинити в 5 ранку і запитати, чи бухав я чи ні. А на свавілля водіїв, які нагло зупиняються, не те що під знаками, але і залишають свої автівки в таких місцях та позах, що не те, що проїхати - пройти важко, їм откровєнно наплєвать. Проїдуть і не замітять. Нам потрібно чим швидше реформувати мідіцію, щоб патрульні мали право виписувати штрафи. І не тільки водіям але і пішоходам.
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- НЕкремлебот
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
09 жовт. 2015 22:59 #102264
від НЕкремлебот
Відповідь від НЕкремлебот у темі Газельці порізали всі колеса
Пішоходи - зло, якого не позбудешся ніякими штрафами. Тому що щтрафні санкції .... блін... по-россійські це звучить як "подразумевают"))), що вони знають про ПДД. Але учасниками дорожнього руху вони являються тільки згідно правил, яких самі пішоходи згідно нашого законодавства вичати не зобов'язані... От така хрєнь))) Так що міліцію можна реформувати хоч щомісяця, але бабки все одно будуть перебігати дорогу до автобуса коли і де захочуть)))
ЗІ: І блін, вже не раз тут говорив: нанесіть розмітку на проспекті! Ну реально ж - півдороги стало пішохідним переходом!
ЗІ: І блін, вже не раз тут говорив: нанесіть розмітку на проспекті! Ну реально ж - півдороги стало пішохідним переходом!
- Юлій
-
- Старший учасник
-
10 жовт. 2015 09:19 #102285
від Юлій
Відповідь від Юлій у темі Газельці порізали всі колеса
А хто хохму бачив, як біля Ммарії нанесли суцільну смугу, а потім щітками її трансформували в приривчасту)?
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
10 жовт. 2015 09:47 #102290
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Газельці порізали всі колеса
Не зовсім зрозуміло по фото: конкретно ця газелька щось порушила ?
- Dred
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
10 жовт. 2015 10:40 #102296
від Dred
Відповідь від Dred у темі Газельці порізали всі колеса
Так. Вона стоїть під знаком, який забороняє стоянку в тому місті, затрудняючи проїзд транспорту
Ці користувачі подякували: nikita
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд