Арешт лікаря за хабарництво
- KrOt
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Rob in Hood
-
- Новачок
-
- Дописи: 19
- Подяка отримана: 12
- 259051213422@odnoklassniki.com
-
Автор теми
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
А от на рахунок МСЕК і т.п. - свята правда. Тільки вони беруть не лише з "липових" інвалідів, а зі всіх. Без "першого внеску" групу просто не отримати. У даному випадку, наскільки відомо, жінка зразу дала близько 6 тис., після чого згадувана лікарка сказала, що потрібно ще стільки ж. Тоді уже було звернення до правоохоронців. Таке враження, як то з того ж МСЕКу просто затребували, або хтось "принциповий" засів у області, от йому і "скидаються".
Але тут, звичайно, хто що вимагав, хто винен і хто ні - має вирішувати суд.
- SPOSTERIGA4KA
-
- Учасник-експерт
-
- Дописи: 88
- Подяка отримана: 44

- НЕкремлебот
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
А от кого-кого, а екс-регіоналів зараз справедливять в хвіст і вгриву)))))
- KrOt
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
Rob in Hood пише: Найбільший цинізм ситуації полягає в тому,що лікар вимагала гроші з хворої людини,що дійсно потребує інвалідності.Я знаю,скільки "липових інвалідів" є на сьогоднішній день.Той,хто хоче зробити фіктивну інвалідність,тихенько занесе хабара,і роками буде тягнути гроші з державного бюджету (нашої кишені).Кого можна садити без суду та слідства- так це будь-якого голову МСЕКу.Бери- не помилишся! А відносно відстрілу...На "Таврії" їздив лише один лікар -Вахоцький.Тому доведеться відстріляти біля 70 % лікарів.А давайте відстріляєм (гуляти- так гуляти! ) всіх,хто їздить по місту на іномарках ! Воістину...ще вистачає ідіотів на форумі....
він просто не розуміє,коли ти приходиш із дитиною,показуєш її хворобу,а вони тобі малюють суму,повірьте рука не дрогне,хай їздять на чому хочуть,але не забувають про своє покликання,а не для того,що ,йдучи додому,нічого не несучи ,вних складається враження,що їх обікрали
- Старик Хотабыч
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- 259051213422@odnoklassniki.com
-
Автор теми
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Rob in Hood
-
- Новачок
-
Не можу судити про рівень Вашого інтелекту- це не моя компетенція.Ви особисто можете взяти на себе відповідальнісь за слідство,суд і розстріл ? Не думаю...Давйте це залишим компетентним органам.Я розумію,рівень довіри до них дуже низький,але в наших силах впливати на цю ситуацію.Це Вам говорить людина,яка стояла на Майдані,а не просто популіст.Не можна збудувати справедливе суспільство,замішане на несправедливості...SPOSTERIGA4KA пише: шановний Робіне в Худі, то пропонуєте нікого не розстріляти??? а як тоді станеться справедливість, адже бандюків ще досі так і не покарано. їх можна лише стріляти, ну пригадайте хоча б один випадок покарання екс-регіонала???.... найдієвіше куля в лоб, ну може я дурна та вже нічого насправді не розумію
- Rob in Hood
-
- Новачок
-
Хабарництво неприпустиме у будь якому вигляді.Над усім повинен домінувати ЗАКОН ! Тож якщо ми прагнемо жити в цивілізованому світі,потрібно позбавитись "совкових" цінностей.Усім історичним розвитком доказано неефективність праці раба.Вільно творити та ефективно працювати може лише вільна людина.А для вільної людини необхідна гідна оцінка її праці.Вибачте,але прикриватись високими лозунгами про "своє покликання",клятви та альтруїзм і при цьому платити людині копійки за роботу - це типовий "совок".