- Дописи: 385
- Подяка отримана: 87
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Rob in Hood пише: Найбільший цинізм ситуації полягає в тому,що лікар вимагала гроші з хворої людини,що дійсно потребує інвалідності.Я знаю,скільки "липових інвалідів" є на сьогоднішній день.Той,хто хоче зробити фіктивну інвалідність,тихенько занесе хабара,і роками буде тягнути гроші з державного бюджету (нашої кишені).Кого можна садити без суду та слідства- так це будь-якого голову МСЕКу.Бери- не помилишся! А відносно відстрілу...На "Таврії" їздив лише один лікар -Вахоцький.Тому доведеться відстріляти біля 70 % лікарів.А давайте відстріляєм (гуляти- так гуляти! ) всіх,хто їздить по місту на іномарках ! Воістину...ще вистачає ідіотів на форумі....
Не можу судити про рівень Вашого інтелекту- це не моя компетенція.Ви особисто можете взяти на себе відповідальнісь за слідство,суд і розстріл ? Не думаю...Давйте це залишим компетентним органам.Я розумію,рівень довіри до них дуже низький,але в наших силах впливати на цю ситуацію.Це Вам говорить людина,яка стояла на Майдані,а не просто популіст.Не можна збудувати справедливе суспільство,замішане на несправедливості...SPOSTERIGA4KA пише: шановний Робіне в Худі, то пропонуєте нікого не розстріляти??? а як тоді станеться справедливість, адже бандюків ще досі так і не покарано. їх можна лише стріляти, ну пригадайте хоча б один випадок покарання екс-регіонала???.... найдієвіше куля в лоб, ну може я дурна та вже нічого насправді не розумію
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua