Місцевий депутат пішов воювати добровольцем
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
На сьогоднішній сесії міської ради стало відомо, що депутат Орест Юзвенко пішов воювати добровольцем на схід України. Присутні шепетівчани бурхливими оплесками підтримали нашого земляка.
Хочу також висловити повагу з приводу даного сміливого рішення та побажати якнайскорішого повернення додому до сім'і живим та здоровим.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- ravsat
- Старший учасник
- Дописи: 69
- Подяка отримана: 17
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
Так, а мiстом нехай кухарки керують.An пише: Чого наш воєнком чекає? У нас більше двох десятків чоловіків у раді, чи вони всі інваліди або їм вже за 60 років ?
- Dentist
- Адміністратор
А ось і відео після цього) shepetivka.com.ua/videohalereia/9955-sam...l-donetsk-sasha.html
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Не знаю як Юзвенко, а Окуневич, по моєму, кадровий військовий, тому мало, що ганебно морозитись від повістки, так це щей кримінальна відповідальність. Де ж наша прокуратура?
- Відвідувач
Прийшла одному ? Помиляєшся....знаю що приходили раніше ще як мінімум двом : Верхогляд і Шайнога. Закон один для всіх. І тому нехай дружненько, разом, навіть із тими кому повістки не прийшли( не проблема ж ще 2 десятки повісток депутатам виписати, це займе максимум 10 хв часу ) , йдуть у військо. А то виходить що : хтось підмазаний, хтось відмазаний, хтось "блатний", а хтось може відкупитись. Не повинно так бути...Dentist пише: Ну одному ж депутати прийшла повістка, але він прийшов у воєнкомат помахав депутатським посвідченням і йому сказали, що в тебе є товариш горе-юрист, який не знає елементарного)))
А ось і відео після цього) shepetivka.com.ua/videohalereia/9955-sam...l-donetsk-sasha.html
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Щось я за останні 23 роки спеціалістів окрім як красти небагато бачив, то можуть і кухарки.pan_volodymyr пише:
Так, а мiстом нехай кухарки керують.An пише: Чого наш воєнком чекає? У нас більше двох десятків чоловіків у раді, чи вони всі інваліди або їм вже за 60 років ?
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Так отож, хто в свій час відмазався від армії, той і зараз хай відсижується на дивані.Dj Os пише: Ну всіх огульно посилати воювати звичайно не потрібно. Воювати мають йти ті кого для цього навчали, кожен має займатися своєю справою. Людина, яка і автомата тримала раз в житті, буде лише тягарем, а не поміччю на фронті.
Не знаю як Юзвенко, а Окуневич, по моєму, кадровий військовий, тому мало, що ганебно морозитись від повістки, так це щей кримінальна відповідальність. Де ж наша прокуратура?
- Відвідувач
По-перше : наразі нікого відразу у АТО не призивають, не менше місяця в учбових центрах проводять навчання;Старик Хотабыч пише:
Так отож, хто в свій час відмазався від армії, той і зараз хай відсижується на дивані.Dj Os пише: Ну всіх огульно посилати воювати звичайно не потрібно. Воювати мають йти ті кого для цього навчали, кожен має займатися своєю справою. Людина, яка і автомата тримала раз в житті, буде лише тягарем, а не поміччю на фронті.
По-друге: чому мобілізацію почали розцінювати , як покарання ??? На маю думку - це обов`язок кожного громадянина;
По-третє: у міській раді сидить той же Кікоть який був викладачем, а потім і командиром цілого військового навчального центру. Тому логічне запитання : а як же за нього забули ? Ні, ніхто і ні про кого не забув, просто таким чином ( видаючи повістки ) прибирають неугодних...