- Дописи: 490
- Подяка отримана: 149
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Викладав і знімав відео не я, будь уважнішим. А в чому замовлення? Свобода вже повістки роздає?Добрий срач розвели на замовлення "свободи".Ос скажу тобі так:Якщо взявся висвітлювати репортажі з сесій міської ради,то роби це правдиво,а не викладай відео обрізане.Коли Окуневич запропонував Ступаку піти разом і військомат.
Де ти тут бачив щоб хтось срав Ореста?На рахунок Ореста:його заява в ато була написана ще в березні.Знадобився зараз.Чому?І тещо в нього на вихованні 6 дітей нікого не колише.Не сріть на тих кого не знаєте.Не будете самі обісрані.
Щоб щось рити требазнати бодай якісь деталі, я про це вперше від тебе чую. Якщо маєш інфу, то напиши меніНа рахунок воєнкома:Ос нарий інфу чому він після двох хабарів.якими займалось СБУ досі займає посаду.
На рахунок Ореста:його заява в ато була написана ще в березні.Знадобився зараз.Чому?
Яких виборах ? Чергових виборах, що відбудуться наступного року?Думаю що до них Орест повернеться. А позачергових "завдячуючи" кидку Полодяка всього міста у нас - не буде...-1 конкурент на виборах міського голови.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua