Акція протесту
- -lK--odnoklassniki
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- -lK--odnoklassniki
- Новачок
- Дописи: 4
Відбулася сесія, на яку, доречі, Вас запрошували.....ну Ви проїгнорили запрошення(хоча сподівалася, що людина, яка висвілює події, які в місті відбуваюься, буде там присутня)......І що ми побачили....Полодюка, який сміявся зі всіх виступів(траур мабуть вже минув)......Ми побачили оце незаконне призначення на свої очі, коли з 29 присутніх на сесії депуататів за відміну рішення про призначення Маслій проголосувало 16......ну і рішення не приняли, але коли сесійну залу 13депутатів покинули, то рішення приймалися, бо був кворум....про що далі говорити......Я побачила депутаів в роботі. і добре тепер усвідомила, хто дійсно відстоює права ГРОМАДИ, а хто просто маленький пшик, який навіть сказати " УТРИМАВСЯ", говорив тишком-нишком, собі під ніс, щоб ніхто не чув....Як правильно зауважили депутати Фьодоров і Костюк....і Синюта і Пустовойт " Голосніше-люди маюь знать, за кого голосували", " Родина должна знать своих героев в лицо" .......Оті ганебні листівки, відеозвернення....і оте, " САМЕ СМІШНЕ", відеозвернення педагогів-пенсіонерів школи, на яке дуже правильно був коментар Ольги Євгеніївни " Старый конь борозды не испортит"........Це ось в такому лайні живе наше маленьке село Шепетівка, а ми хочемо, щоб щось змінилося в верхах.....((((А тепер про Маслій....думаю, це якою ж має бути людина, щоб працювати в колективі, де з тобою люди працювати не хочуть, бо вже знають, з ким працювати доведеться(((Мабуть ця посада багато коштувала......Ганьба Голові, якого ГРОМАДА обрала очільником міста......
- Відвідувач
Але в суд ви подавати не будете, бо чудово знаєте, що процедура не була порушена. Це все пусті балачки.
Якби Полодюк особисто, всупереч процедурі, видав постанову якусь про призначення директора школи - це було б незаконно. А так є, очевидно, подання від управління освіти.
Депутати не підтримали, більшість - це 18 депутатів + мер. Про те, що якісь рішення приймались, коли вийшло 13 депутатів - відверта брехня.
Вся ця історія - особистий конфлікт між Піонтковською та Маслій, які сиділи в одному кабінеті, а потім, напевно, розсварилися.
Взагалі, аргументи Піонтковської трохи дивні: "А чому не мене?"
Коли директор чи начальник управління освіти обирає, наприклад, завуча в школу - вони ж не призначають автоматично саме того, хто має найвищу категорію. Таких в школі може чоловік 5 чи 10. Обирають не тільки з огляду на кваліфікацію, а, в тому числі, дивлячись на багато інших чинників: особисті якості і тому подібне. І ніхто нікому не пояснює, чому обрали саме того а не іншого.
Цей конфлікт показав, що Піонтковська має скандальний характер, і навіть через це не може бути директором. Прикривається колективом, який обзвонювали та викликали з відпусток на мітинг.
Якби вона робила все по закону - вона б просто подала позов до славутського суду з проханням призупинити дію рішення про призначення Маслій до розгляду справи. Якби там були порушення.
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Пані Квятківська, за вашою логікою у Верховній Раді Закони можна було би приймати по п'ятницям 50-ма голосами із 450. Ви хоч іноді думаєте перед тим як писати щось? Хоча знаєте, досить, не хочу приймати участь у вашому "г**номєтатєльстві". Все що я хотів сказати, я сказав тут shepetivka.com.ua/statti/osvita/3045-yak...putatsii-zosh-1.html✔ Ổ∫lﻉपКα ) пише: А тепер, пане Островський, напишу все, що думаю(якщо коментар не заспамите).....
Відбулася сесія, на яку, доречі, Вас запрошували.....ну Ви проїгнорили запрошення(хоча сподівалася, що людина, яка висвілює події, які в місті відбуваюься, буде там присутня)......І що ми побачили....Полодюка, який сміявся зі всіх виступів(траур мабуть вже минув)......Ми побачили оце незаконне призначення на свої очі, коли з 29 присутніх на сесії депуататів за відміну рішення про призначення Маслій проголосувало 16......ну і рішення не приняли, але коли сесійну залу 13депутатів покинули, то рішення приймалися, бо був кворум....про що далі говорити......Я побачила депутаів в роботі. і добре тепер усвідомила, хто дійсно відстоює права ГРОМАДИ, а хто просто маленький пшик, який навіть сказати " УТРИМАВСЯ", говорив тишком-нишком, собі під ніс, щоб ніхто не чув....Як правильно зауважили депутати Фьодоров і Костюк....і Синюта і Пустовойт " Голосніше-люди маюь знать, за кого голосували", " Родина должна знать своих героев в лицо" .......Оті ганебні листівки, відеозвернення....і оте, " САМЕ СМІШНЕ", відеозвернення педагогів-пенсіонерів школи, на яке дуже правильно був коментар Ольги Євгеніївни " Старый конь борозды не испортит"........Це ось в такому лайні живе наше маленьке село Шепетівка, а ми хочемо, щоб щось змінилося в верхах.....((((А тепер про Маслій....думаю, це якою ж має бути людина, щоб працювати в колективі, де з тобою люди працювати не хочуть, бо вже знають, з ким працювати доведеться(((Мабуть ця посада багато коштувала......Ганьба Голові, якого ГРОМАДА обрала очільником міста......
Можете продовжувати тут далі, але вже без мене. Ви лише не забувайте, що рано чи пізно всі заспокояться, а от за свої слова буде соромно, звичайно якщо совість є. Адіос
- Galyna Piontkovska
- Новачок
- Дописи: 2
Ви,дійсно, хоча і знайомі зі мною, зовсім мене не знаєте:
1.я ніколи не не опущуся до того, щоб хоч якось піднімати людей заради своїх інтересів. На жаль, а може бути, на щастя, не так вихована;
2. мої діти - це мої діти, до того ж випускники 1-ої школи, тому в їх порядності, чесності і справедливості навіть не сумнівайтеся. Прикро стало за маму. А Ваша, яку я знаю і поважаю, не заслуговує Вашої підтримки? Може, ми не будемо сім'ї втручати в ці розбірки? До речі, свій перший і останній лист на форумі я попросила опублікувати саме Олену, бо не знала, чи зможу зробити це сама.
Не треба ніяких конспірологіїй, все набагато простіше:
1.діректорскіх амбіцій у мене не було;
2. призначення М.П.М. все-таки було дивним і неоднозначним, і пан мер до всіх призначень, дивних і неоднозначних, має відношення;
3. не хочу і не буду брати участь в "жіночих" розборках, хоча мені є що сказати.
Сашко, не може бути правди на стороні людини, за яким бруд, плітки, анонімки, ганебні брехливі ролики.
А тепер як учитель літератури, до слова: ніколи прогресивні журналісти і письменники не служили так беззавітно владі. Будьте пильні.
За мою честь і репутацію не переживайте. Розумні і критично мислячі люди теж все розуміють. Сподіваюся, мою відповідь опублікуєте там же, де і свій коментарій .
Знову прошу відправити своє послання дочку, яку люблю, якої пишаюся і захоплююся. До речі, як і іншу.
Г.Р.Піонтковська
- Dentist
- Адміністратор
"Як правильно зауважили депутати Фьодоров і Костюк....і Синюта і Пустовойт " а цих може в ранг святих запишемо?
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Час покаже. Може, і запишемо.Dentist пише: а цих може в ранг святих запишемо?
- Dentist
- Адміністратор
- Sasha-Ukraina-vkontakte
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 23
Ну.... Теж варіант))))Dentist пише: В наш час, лише посмертно записують в такі ранги