В мене теж нема бажання і часу відповідати на деякі коментарі, але я це зробив, а ти не прокоментував жодної з запропонованих тобі (01.08.2013 15.20) тем. Тобі більше подобається переливати з пустого в порожнє.
1. Хочемо ми чи ні, але люди пруться в ВУЗи. Багато ВУЗів цього року залишились без першокурсників. МО і Табачник не збираються їх закривати. Вважають, з часом вони самі закриються інші експерти більш жорсткіші. Істина народжується в ході дискусії і розяснювальну роботу потрібно проводити, а не пускати все на "самотьок".
2. Потрібно уважніше читати текст і тема називається - чи свідомо український абітурієнт обирає вищий навчальний заклад? В статті є такий текст.
От і маємо серед безробітних, які шукали роботу 2012-го, переважали менеджери зі збуту, бухгалтери й економісти, а переважна більшість фахівців з вищою освітою мають намір емігрувати. У середньому на одну вакансію претендували 10 осіб, в тому числі серед професіоналів – 5 осіб, серед кваліфікованх робітників з інструментом – 6 осіб, серед фахівців – 8 осіб, серед законодавців, вищих державниж службовців, керівників, менеджерів – 12 осіб. При цьому серед працівників торгівлі та сфери послуг, а також серед осіб без спеціальної підготовки, відповідно, на одне місце претендувало по 13 чоловік, серед робітників з обслуговування технологічного обладнання – 16 осіб, серед службовців – 19 осіб, а серед кваліфікованих працівників сільського господарства – 30 чоловік.
Якщо ти вважаєш цей текст рекламою ВО і вважаєш, що я сію у розумах молоді міф - "без ВО - ти гімно", то вибач мене...
3. Я помітив в тебе хворобливу реакцію на людей з вищою освітою. Згадуєш про якусь касту людей з ВО, про інтелігентів на базарі. Вони не винуваті в тому, що з заводів їх загнали на базар. В них були інші варіанти, збирати полуницю, або займатись домашнім господарством, але вони вибрали базар і це їх вибір. Ти не був у їх шкурі і не маєш права їх судити. В багатьох базарників є діти і їх потрібно годувати. Проблема не в ВО, а в тому що ти кидаєшся в крайності. Світ для тебе чорно-білий, скоріш за все - 99% абітурієнтів взагалі не знає "нафіг воно впало", 99% випадків, закінчаться на зборах полуниці, менеджери і юристи це паразити і пють твою кров. Якщо хтось тобі каже що "без ВО - ти гімно" не звертай уваги. Якщо ти дійсно професіонал, то скажи їм - я заробляю набагато більше, люблю свою роботу, а ти з дипломом за копійки паришся в офісі чи кабінеті і займаєшся тим що тобі не подобається.
Ти мені починаєш нагадувати людей, які свого часу розповідали схожі речі, але трішки в іншій формі. Ми тебе поставимо в стойло і ти будеш на нас пахати, а ні то згноїмо.
Я знаю звідки ноги ростуть, а ти не знаєш мене, мене не цікавлять твої проблеми, а мої нехай тебе не хвилюють. Я вмію вирішувати проблеми і не лише свої. Тому давай не будемо переходити на особистості.
Окей?