- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Михайло ПОЛОДЮК: «Продовжуємо реалізовувати програму, з якою йшли до людей»
Михайло ПОЛОДЮК: «Продовжуємо реалізовувати програму, з якою йшли до людей»
- Шепетівчанин
-
- Платиновий учасник
-
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Novaya
-
- Учасник-експерт
-
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
Anykey пише:
Вона ожила ! Може, ще й говорити навчиться )))Anykey пише: Користувач "Міська рада" ще жодного разу не спілкувався на форумі. Та й навряд чи він взагалі існує))
Нарешті "міська рада" вийшла до людей і "заговорила", як відмічає "Anykey". І відповіді на питання по суті. Вітається таке рішення!
Це вже дуже добре, а то бідний Адмін, він же модер, він же О. Островський, він же Dj Os, він же ще в декількох іпостасях, все намагався "народною мовою" довести інформацію до користувачів і "правильно" роз"яснити політику міської влади і правильно її же і прокоментувати.
Все вірно - краще самим відповісти, пояснити і раз"яснити виникаючі питання, чим доручати це робити іншим, цілком покладаючись на їх розуміння питання , адекватність і здатність толерантно вести дискусію. Тим більше, що в міськвиконкомі є і Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю .
Сподіваюсь, "міська рада" стане активним користувачем і буде надавати містянам офіційну інформацію з життя нашого міста. Дякую за приняття такого рішення.
- либерман
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Мені здається, запитання було в іншому: не чому саме пісок, а чому ця суміш не прибирається з тротуарів і проїжджої частини? Тим більше, що ця суміш, на відміну від піску, дає значно більше пилу та бруду.Шепетівська міська рада пише: Оскільки піщаних кар"єрів у м.Шепетівці і Шепетівському районі немає, вулиці міста посипаються протиожеледною сумішшю, яка складається з гранітного відсіву та солі. Фахівці ШРЕПу вважають, що пісок втягує в себе більше вологи і при морозі перетворюється в грудки, а відсів ні.
- либерман
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
Ця суміш значно дешевша ніж пісок, думаю саме цей чинник зіграв визначну роль.Anykey пише:
Мені здається, запитання було в іншому: не чому саме пісок, а чому ця суміш не прибирається з тротуарів і проїжджої частини? Тим більше, що ця суміш, на відміну від піску, дає значно більше пилу та бруду.Шепетівська міська рада пише: Оскільки піщаних кар"єрів у м.Шепетівці і Шепетівському районі немає, вулиці міста посипаються протиожеледною сумішшю, яка складається з гранітного відсіву та солі. Фахівці ШРЕПу вважають, що пісок втягує в себе більше вологи і при морозі перетворюється в грудки, а відсів ні.
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Декому досі не дійде, що ніхто мені ніяких доручень не дає?Все вірно - краще самим відповісти, пояснити і раз"яснити виникаючі питання, чим доручати це робити іншим, цілком покладаючись на їх розуміння питання , адекватність і здатність толерантно вести дискусію

І після цієї брехні ти ще хочеш поважливого ставлення до себе?
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Знов за рибу гроші..)) Питання в тому, чому не прибирається, а розносится по місту, домівках, і т.д.?Ця суміш значно дешевша ніж пісок, думаю саме цей чинник зіграв визначну роль.
- Іван
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Але ж хочеться відмітити , що тротуари стали прибиратися від снігу , любо ходити по очищеному.
Сьогодні був у сЛавуті , то там і кішка не валялася. Поки пив каву, то якийсь маленький тракторець нашвидку проїхав типу щось там гріб ))).
Але ж приємно ,ні?? Порівняти сусіднє місто з нашим і побачити + !
- Novaya
-
- Учасник-експерт
-
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
Dj Os пише:
Декому досі не дійде, що ніхто мені ніяких доручень не дає?Все вірно - краще самим відповісти, пояснити і раз"яснити виникаючі питання, чим доручати це робити іншим, цілком покладаючись на їх розуміння питання , адекватність і здатність толерантно вести дискусію
І після цієї брехні ти ще хочеш поважливого ставлення до себе?
Доброго ранку і дня всім форумчанам і персонально пану О. Островському ( йому же Dj Os у, Адміну і т.і)
По- перше, шановний Dj Osе, просила би не "тикати", ми з Вами на брудершафт на чатовці шампанське з коньячком під ікорку не пили, майте повагу до жінки.
А по- друге, як же розуміти Ваші відповідь з приводу подальшої долі кінотеатру для Шепетівчанина? Або "адвокатські" коментарі про "ідеалізацію"користувачами сусідніх міст? А відповідь " Івану" про перебільшення з критикою" і " з вигадуванням того, чого не має"? І це тільки на 2 сторінках цієї теми. А в інших темах?
Тому я радію, що на сайті нашого міста нарешті з"явився користувач "Міська рада", який буде надавати офіційні відповіді і кометарі на події в місті і на поставлені містянами питання, а не Ваші тлумачення міських подій, тим більше, що Ви виступаєте як приватна особа на приватному сайті і "за базар", як каже мій знайомий, теоретично не відповідаєте.
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор

Тобто ти тут коментуєш сама, а я - пустий болванчик, який без чиєїсь вказівки і слова сказати не може?А по- друге, як же розуміти Ваші відповідь з приводу подальшої долі кінотеатру для Шепетівчанина? Або "адвокатські" коментарі про "ідеалізацію"користувачами сусідніх міст? А відповідь " Івану" про перебільшення з критикою" і " з вигадуванням того, чого не має"? І це тільки на 2 сторінках цієї теми. А в інших темах?
Якщо я володію інформацією, я нею ділюсь. Так само, якщо диванних експертів тут починає заносити, я мовчати не буду.
Я розумію, що всіх дуже дратує, коли я вже аж занадто часто правий виявляюсь, але це не через те, що я дуже розумний і обізнаний. Просто дехто спочатку шукає кого б це обісрати, а потім всіляко намагається причесати реальність під свої доводи і дуже дратується коли хтось аргументовано спростовує цей брєд.
Я не чиновник і не працівник прес служби, тому можу вільно називати все своїми іменами.
Хочеш поважного спілкування? - Май повагу до інших і вибачись за брехню, яку поширюєш.
Якщо тут далі буде оффтоп і поширення брехні, підеш в бан.
А взагалі я бачу розвів вже занадто велику демократію тут, варто забанити кілька відвертих хейтерів і відразу стане спокійно і без цих образ.
P.S. Вітаю появу офіційного представника ради. Сподіваюсь тепер буде менше поширюватись вигадок та чуток.
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Михайло ПОЛОДЮК: «Продовжуємо реалізовувати програму, з якою йшли до людей»