Відбулось засідання спостережної комісії

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
03 лип. 2017 15:06 #113507 від

30 червня 2017 року відбулося засідання спостережної комісії, на якій розглядалися питання: профілактика злочинів проти власності, проведення роботи з особами, які звільнилися з місць позбавлення волі Шепетівським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та розгляд справ за поданням Шепетівської кримінально-виконавчої інспекції громадян, які перебувають на обліку.

На засідання було запрошено двох засуджених за кримінальні злочини: ст.ст.185,186. Членами спостережної комісії було узгоджено план щодо відновлення життєвих позицій, а саме: сприяння в оформленні соціальної допомоги, працевлаштуванні, проведення психологічної корекції поведінки, надання юридично-правових консультацій.

Серед засуджених була жінка, яка є особою з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, яка сама виховує малолітню дитину чотирьох років. На даний час засуджена перебуває в складних життєвих обставинах.

Про роботу з особами, які звільнились з місць позбавлення волі доповідав фахівець із соціальної роботи Шепетівського міського ЦСССДМ, В.Парфенюк За поданням Шепетівської кримінально-виконавчої інспекції відбувся розгляд справ громадян, які були засуджені без позбавлення волі, доповідав старший інспектор Шепетівської МРВ з питань пробації в Хмельницькій області Ковальчук І.П.

Спостережна комісія вирішила посилити роботу правоохоронних органів щодо попередження злочинів проти власності громадян міста та ефективно проводити слідчо-оперативну роботу в даному напрямку.

Також, фахівцям Шепетівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді продовжити роботу з особами, які звільнилися з місць позбавлення волі.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.233 секунд
0
репостів
0
репостів