Члени виконкому розглянули важливі питання

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
25 квіт. 2016 15:40 - 25 квіт. 2016 15:41 #106275 від

22 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на якому присутні розглянули ряд важливих питань для громади міста.

На початку засідання члени виконкому затвердили склад координаційної ради та заходи з організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей міста, а також затвердили склад координаційної ради з питань сім'ї, гендерної політики і попередження торгівлі людьми.

Далі відповідно до рішення конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування виконком вирішив визначити переможцем конкурсу на міських маршрутах в автомобільному транспорті загального користування: на маршрутах №5 (Залізничний вокзал-Автовокзал), №2 (Залізничний вокзал—Залізничний вокзал), №6-А (Залізничний вокзал—8 школа) — ПрАТ «Шепетівське АТП 16807, на маршруті 8-А (Залізничний вокзал—М'ясокомбінат) — перевізник ФОП Чертовських О.Ю.

Про перелік та характер розпоряджень міського голови присутнім доповів керуючий справами виконавчого комітету Василь Рачук.

Окрім цього на виконкомі розглянули питання містобудування та архітектури, внесення змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, житлові питання, питання видалення зелених насаджень тощо.
Останнє редагування: 25 квіт. 2016 15:41 ким Dj Os.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.084 секунд
0
репостів
0
репостів