Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
29 січ. 2016 18:32 #104919 від Dj Os

28 січня під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний винесено 21 питання.

На початку зустрічі начальник міськміжрайонного управління головного управління держсанепідемстанції у Хмельницькій області Андрій Нечипорук інформував членів виконкому про стабілізацію епідемічної ситуації на захворювання грипу та ГРВІ в місті. Таким чином, виконавчий комітет прийняв рішення відновити навчально-виховний процес в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста з 3 лютого 2016 року. Разом з тим, керівників навчальних закладів зобов'язали продовжити обмежувальні заходи, зазначені в листі Шепетівського міськміжрайонного управління ГУ ДСЕС у Хмельницькій області від 28.01.2016 року.

Наступним питанням порядку денного головний спеціаліст управління освіти Людмила Басистюк запропонувала членам виконкому розглянути питання щодо фінансування харчування учнів соціально-незахищених та інших категорій, учнів 1-4 класів навчальних закладів міста. У результаті розгляду питання прийнято рішення організувати за кошти місцевого бюджету харчування учнів 1-11 класів з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких беруть (брали) участь в АТО, дітей з сімей внутрішньо переміщених осіб, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах з 1 лютого до 30 грудня цього року з розрахунку 6 грн. на одну дитину в день та учнів 1-4 класів з 1 лютого 2016 року до кінця 2015-2016 навчального року з розрахунку 6 грн. на одну дитину в день відповідно до кошторисних призначень по закладах освіти.

Також своїми рішеннями члени виконавчого комітету внесли доповнення до рішення виконавчого комітету від 10 грудня 2015 р. № 252 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік», внесли зміни в додаток 2 до рішення виконкому № 349 від 15.12.2011 р. «Про порядок надання дозволів на будівництво або встановлення гаражів у м. Шепетівка», внесли зміни до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Шепетівка, затвердили титульний список витрат по благоустрою міста на 2016 рік, визначили види безоплатних суспільно-корисних робіт та перелік об'єктів, на яких відбуваються громадські роботи.

Після обговорення із змінами та доповненнями розглянули питання містобудування та архітектури, житлові питання, питання щодо видалення зелених насаджень тощо.

На завершення засідання члени виконавчого комітету прийняли рішення щодо захисту прав дитини, затвердили положення про місцеву ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста Шепетівки, затвердили комісію з перейменування вулиць, площ і провулків у місті Шепетівці та внесли зміни в склад адміністративної комісії.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
0
репостів
0
репостів