Відбувся робочий візит голови голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
18 лист. 2015 18:12 #103375 від Dj Os

12 листопада 2015 року з робочим візитом в Шепетівському УДКСУ побувала Голова Казначейства. На зустрічі були присутні голова Шепетівсткої РДА Петров В.А та міський голова Полодюк М.І.

Слюз Т.Я. ознайомилася з умовами праці казначеїв, розподілом їх функціональних обов'язків, особливу увагу приділила оснащеності управлінь комп'ютерною технікою, пообіцявши додати нову техніку та просила міську владу допомогти у вирішенні цього питання. Цікавилась співпрацею бюджетів та казначейства, акцентувавши увагу на гарному завершенні бюджетного року.

Спілкування з колективами відбувалися у формі відвертого діалогу, під час якого обговорювалося також питання щодо діючої штатної структури та чисельності працівників управлінь та можливості внесення змін, які оптимізують роботу органів Казначейства.

Говорила Голова ДКСУ з працівниками і про впровадження централізованого сховища інформації для формування оперативної звітності Казначейства, що дасть можливість прискорити процес отримання та обробки зведених показників виконання бюджетів усіх рівнів.

Окремий акцент зробила Тетяна Ярославівна на перевагах застосування усіма учасниками бюджетного процесу системи дистанційного обслуговування клієнтів з використанням електронно-цифрового підпису через програмно-технічний комплекс "Клієнт Казначейства-Казначейство" та доступно розповіла як саме відбувається накладання електронного підпису та електронної печатки, а також фінансові переваги застосування для цього нового гаджету – карт-рідера.

Не залишила поза увагою Тетяна Ярославівна питання щодо важливості забезпечення виконання вимог Закону України від 11.02.2015 № 183-VIII "Про відкритість використання публічних коштів".

Говорила вона з працівниками про необхідність внесення змін до низки нормативних актів та надала доручення фахівцям області надати пропозиції щодо їх удосконалення. Зокрема - до постанови КМУ від 27.12.2001 №1764 «Про затвердження Порядку державного фінансування капітального будівництва» в частині зменшення переліку підтвердних документів, які подаються до органів Казначейства; постанови КМУ від 28.02.2002 №228 «Про затвердження Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ; до наказу МФУ 28.01.2002 №57 «Про затвердження документів, що застосовуються в процесі виконання бюджету»; наказу ДКСУ №68 від 29.04.2013 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо переліку підтвердних документів для реєстрації бюджетних зобов'язань та проведення платежів" в частині конкретизації підтвердних документів при реєстрації та оплаті рахунків розпорядників та одержувачів бюджетних коштів по видах придбання та оплати послуг та до інших документів, які регламентують роботу органів Казначейства.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.085 секунд
0
репостів
0
репостів