Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
24 вер. 2015 21:17 #101801 від Dj Os

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний винесено 32 питання.

На початку зустрічі головний спеціаліст управління освіти Людмила Басистюк інформувала членів виконкому про стан підготовки закладів освіти до нового 2015-2016 навчального року. Людмила Дмитрівна зауважила, що керівниками навчальних закладів при сприянні виконавчого комітету Шепетівської міської ради, при широкій підтримці батьківської громадськості, спонсорів проведено значну роботу для створення належних умов організації навчально-виховного процесу та підготовці закладів освіти до нового 2015-2016 навчального року.

В усіх закладах освіти проведено поточний ремонт на 576 тис. 305 грн., та капітальний ремонт на суму 3 млн. 621 тис. 19 грн. окремих будівель та мереж. За бюджетні кошти встановлено віконні та дверні блоки в дошкільних навчальних закладах № 1, 2, 5, 8, 9, 10, спеціалізованій загальноосвітній школі № 2, навчально-виховному комплексі № 2, загальноосвітній школі № 8, спеціалізованій школі-інтернаті більше, як на 1 млн. грн. Капітально відремонтовано дах в загальноосвітніх школах №№ 3, 4, дошкільному навчальному закладі №№ 11, 12, на що витрачено 1 млн. 178 тис. грн., проведено об'ємні роботи з благоустрою території спеціалізованої загальноосвітньої школи № 2 (115 тис. грн.), виконано інші роботи.

Наступним питанням члени виконавчого комітету заслухали інформацію начальника управління Пенсійного фонду України в м.Шепетівці та Шепетівському районі Ліліани Танасієнко про стан погашення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій, сплати страхових внесків та єдиного внеску щодо забезпечення безперебійних пенсійних виплат та недопущення зростання соціальної напруги в місті. Ліліана Петрівна зазначила, що станом на 1 вересня 2015 року загальний борг по платниках міста становить 324,4 тис.грн., що на 3424,8 тис.грн. менше в порівнянні з початком року. Найбільші суми боргу допустили ПрАТ"Шепетівське АТП-16807"- 126,3 тис. грн., ПрАТ"Шепетівський гранкар'єр "Пронекс" - 82,2 тис. грн., ПрАТ"Шепетівський ДОК" - 21,5 тис. грн.

За результатами розгляду члени виконкому вирішили вжити дієвих заходів щодо виконання затверджених заходів погашення заборгованості з пільгових пенсій та єдиного внеску економічно-активних платників, здійснювати постійний моніторинг балансу трудових ресурсів та легалізації трудових відносин з метою забезпечення соціальних гарантій на законодавчо встановлений розмір заробітної плати, тощо.

Далі начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь інформував членів виконкому про заяви від суб'єктів господарювання, які бажають змінити режим роботи своїх торгівельних закладів. Так, виконком встановив режим роботи магазину «Офіс-Центр», що знаходиться по вулиці Героїв Небесної сотні 37/1, з 9 .00 год. до 18.00 год., без вихідних.
Також члени виконавчого комітету внесли зміни в розклад руху автобусів на маршруті № 7 (відповідний графік буде розміщено у автобусах), затвердили фактичну мережу загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів м.Шепетівки на 2015-2016 навчальний рік, затвердили результати обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування, що необхідні для забезпечення відшкодування витрат за проїзд пільгових категорій громадян, зареєстрували колективні договори.

Головний спеціаліст служби у справах дітей Іван Занов'як виніс на розгляд членів виконкому проекти рішень, що стосуються захисту законних прав та інтересів дітей. Кожне винесене питання після обговорення отримало схвалення.

Начальник організаційного відділу Людмила Кішик запропонувала членам виконкому затвердити план роботи виконавчого комітету на IV квартал, відповідне рішення прийняте.

Окрім зазначених вище питань, у ході засідання затверджено положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, прийнято рішення про видалення зелених насаджень, про розміщення зовнішньої реклами в місті, про містобудування та архітектуру, про переведення дачних і садових будинків у житлові будинки, внесено зміни до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, тощо.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.138 секунд
0
репостів
0
репостів