В школах і садочках вже почали заміну вікон

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
23 лип. 2015 13:00 #99750 від Dj Os

Як анонсувалося вже раніше, 12 червня цього року у місті Шепетівка було проведено засідання відкритої тимчасової громадської комісії з відбору виконавців підрядних робіт на встановлення сучасних терморегулюючих склопакетів у 10 школах та дошкільних навчально-виховних закладах міста.
Конкурс проводився з метою економії коштів та збереження якості вікон та дверей. Серед головних претендентів було дві компанії: ПП «Солар Плюс» та ПП «Будівельникъ». Що ж до робіт зі встановлення метало-пластикових вікон, а також відкосів чи дверей, то такими були охоплені: ДНЗ «Казка», ЦДЮТ, ДНЗ «Сонечко», ЗОШ №8, ДНЗ «Барвінок», ДНЗ «Перлинка», ЗОШ №2, ДНЗ «Ластівка», ДНЗ «Михайлик», ДНЗ «Калинонька».

Завдяки процедурі торгів, по різних об’єктах відштовхуючись від ціни проектувальника, підприємствами було скинуто ще 20-45 тис. грн. Із вказаної кількості три об’єкти виборов ПП «Солар Плюс», а решту виконає ПП «Будівельникъ». Отже, проводячи конкурс відкрито і прозоро було зекономлено більше 600 тис. грн. з міського бюджету.
Станом ж на сьогодні вже розпочалися роботи по демонтажу та встановленню нових сучасних склопакетів у ЗОШ №2 та ДНЗ «Перлинка».
Адміністрація даних закладів висловлює слова подяки для виконавчого комітету та очільника міста, за те що взяв дану проблематику під особистий контроль і надав можливість для дітей: “навчатися у теплих класах та реально економити на опаленні”.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.091 секунд
0
репостів
0
репостів