- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Громадська Організація "Шепетівське Міськрайонне Об'еднання Учасників Бойових Дій у Зоні АТО"
Громадська Організація "Шепетівське Міськрайонне Об'еднання Учасників Бойових Дій у Зоні АТО"
- Sergei-Volodimirovich-vkontakte
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
Офиц сайт www.ato-gromada.net/
Группа Вк vk.com/club97245642
Группа Фейсбук www.facebook.com/gromadaato
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Відвідувач
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
Що ти тут казки розказуєш? Думаєш ніхто не знає хто цю спілку під вибори зробив? Веселковим і нарцису Юзвенку привіт!Анонімність пише: Так сама назва і містить відповідь "Шепетівське Міськрайонне Об'еднання Учасників Бойових Дій у Зоні АТО".
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
офіцер пише:
Що ти тут казки розказуєш? Думаєш ніхто не знає хто цю спілку під вибори зробив? Веселковим і нарцису Юзвенку привіт!Анонімність пише: Так сама назва і містить відповідь "Шепетівське Міськрайонне Об'еднання Учасників Бойових Дій у Зоні АТО".
Оба на.Невже черговий срач конкурентів намічається?От чому у нас жавди так:хтось щось добре затіває,то завжди знайдуться "доброжелатєлі" обісрати з ніг до голови?Ти звідки-ваше благородіє?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Так і там і там є учасники як з району так і міста, яка різниця то? Чому не обєднуєтесь?Анонімність пише: Так сама назва і містить відповідь "Шепетівське Міськрайонне Об'еднання Учасників Бойових Дій у Зоні АТО".
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Не маю жодного поняття про цю спілку, але просто от так, зі сторони, доволі дивно виглядає створення оранізації, коли аналогічна уже давно існує. Та й перший пост у цій темі, як на мене, якийсь аж надто уже пафосний. чи як... Хоча може це я уже такий прискіпливий став?От чому у нас жавди так:хтось щось добре затіває,то завжди знайдуться "доброжелатєлі" обісрати з ніг до голови?
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Заглянув на їх сайт - деяких з цих людей знаю, займаються волонтерством досить давно, і в АТО не раз їздили, так що вважати це тільки передвиборчим фінтом не можу.
- Форум
- Рідне місто
- Новини офіційного сайту міста
- Громадська Організація "Шепетівське Міськрайонне Об'еднання Учасників Бойових Дій у Зоні АТО"