Весняне прибирання

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
10 квіт. 2015 21:37 #97219 від Dj Os
Весняне прибирання був створений Dj Os

Саме весна є порою оновлення всього навколо, адже саме тоді ми очікуємо змін на краще, причому в усіх сферах життя. Втім, недарма кажуть: щоб побачити веселку, треба пережити дощ. Тож, хоча зима і залишилася вже далеко позаду, але охайний і по-справжньому весняний вигляд міста так просто не дається: докладати зусиль треба до всього.

Над прибиранням та облаштуванням міста комунальники працюють вже від кінця березня. Як проходить прибирання в Шепетівці, ми можемо побачити на власні очі напередодні Великодніх свят.

З настанням тепла і справжньої весни в місті щодня на вулиці міста виходить прибиральна техніка Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства, що чистить проїжджу частину вулиць, тротуари в центрі, біляться бордюри.

За словами керівника комунального підприємства Юрія Шайноги працівники підприємства здійснили прибирання та вивіз сміття, коронування дерев, словом, наведення лоску вздовж доріг. А займаються цим близько 30 працівників та 4 одиниці техніки підприємства, котрі орудують у місті щодня.

Завдяки вже частково проведеній роботі Великодні свята причепуреними зустрічатимуть проспект Миру, Староконстянтинівське шоссе, вулиці героїв Небесної сотні, Українська, Залізнична, Судилківська тощо. Ліквідовані стихійні сміттєзвалища по вулиці Ємця, Староконстянтинівському шоссе 42, в районні костелу. Проводяться роботи на міському кладовищі.

— До свят прибрати встигнемо: люди на роботу налаштовані, — запевнив Юрій Миколайович. Також він повідомив ще одну приємну новину комунальне підприємство завдяки міській раді закупило нову фрезу для того, щоб підприємство якісно проводило ямковий ремонт вулиць міста. Завдяки новому обладнанню, асфальтування вже провели біля міського кладовища по вулиці П'яскорського.

На знімках: облаштування автобусної зупинки біля базару; ямковий ремонт біля міського кладовища.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів