Відкрита відповідь в.о. міського голови стосовно Шепетівського відділення «Укрпошта»

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
18 лют. 2015 01:37 #96206 від Dj Os

Під завершення 2014 календарного року у грудні місяці до Михайла Полодюка надійшов відкритий лист від трудового колективу Шепетівського відділення «Укрпошта» з проханням захистити працівників підприємства від необґрунтованих звільнень із займаних посад.

Михайло Іванович, вивчивши аргументи колективу, відразу підготував офіційне звернення щодо доцільності реорганізації Шепетівського Центру поштового зв'язку до Хмельницької обласної ради.

Хмельницькій дирекції УДППЗ «Укрпошта» було надано доручення невідкладно розглянути звернення адміністрації міста Шепетівка та надати пояснення стосовно реорганізації, яку планують розпочати 1 березня 2015 року.

Хмельницька дирекція підприємства підготувала аргументовану відповідь, а до Шепетівки особисто вирушив заступник директора Хмельницького УДППЗ «Укрпошта» Буря Микола Леонтійович.

Як у офіційній відповіді так і на особистому прийомі у Михайла Полодюка посадовець запевнив, що скорочень працівників у місті Шепетівка не буде. На сьогодні у місті та районі працює близько 220 чоловік. Буря М.Л. запевнив, що якщо протягом двох місяців Шепетівський центр поштового зв'язку №3 виконає план, то все залишиться без змін.

Що ж до офіційної статистики, то за підсумками 2014 року, Шепетівський Центр поштового зв'язку №3 завершив рік по безбалансовому виробничому підрозділі із збитком у сумі: – 704,4 тис. грн.. Серед головних причин такого стану, керівники визначили переведення пенсій до приватних банківських установ, зменшення виплати разових соціальних допомог, виплати допомог малозабезпеченим сім'ям, передплату газет і періодичних видань, проведення розрахунків за спожиті: газ, електроенергію, тощо, через приватні банківські установи, а не через відділення поштового зв'язку.

Відповідно, обласне керівництво підприємства запевнило, якщо навіть і буде проведено реорганізацію Шепетівського Центру поштового зв'язку у Центральне відділення поштового зв'язку, то тільки із збереженням діючої мережі об'єктів поштового зв'язку, скороченням адмінперсоналу без звільнення працівників виробничих підрозділів (начальників ВПЗ, листонош, операторів), збереженням заробітної плати, завантаженістю робочих місць та комісійних винагород в залежності від суми реалізації товарів народного споживання, та ін..

Шепетівчани, як споживачі послуг жодних незручностей у обслуговуванні не відчують.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.114 секунд
0
репостів
0
репостів