Конкурс ідей та пропозицій щодо героїзації осіб

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
04 лют. 2015 12:28 #95852 від Dj Os

Шепетівська міська рада запрошує:
- громадські організації;
- волонтерів;
- благодійні фонди;
- навчальні заклади;
- шкільне та місцеве самоврядування;
- патріотів свого міста та країни.

Запрошуємо усіх, хто хоче змінити своє місто та країну, взяти участь у конкурсі ідей та пропозицій щодо героїзації осіб, які віддали своє життя в ім'я збереження незалежності та територіальної цілісності України.

Сьогодні наша держава виборола право на свободу на Майдані!, переживає збройну боротьбу з незаконними посяганнями на нашу територію та право жити за власним бажанням та переконаннями.

Тому, виконавчий комітет Шепетівської міської ради запрошує усіх бажаючих висловити ідеї щодо вшанування подвигів Майдану, учасників АТО, загиблих і поранених, які не пошкодували свого життя і здоров'я, аби МИ почувалися захищеними та жили на рідній землі із мирним небом над головою.

Усі ідеї: підбірки фотографій, відеоматеріали, ідеї щодо проведення естафет, змагань на честь полеглих героїв, перейменування вулиць, створення меморіальних дощок, банерів, символіки, пам'ятників, меморіальних комплексів, написання віршів, пісень, малюнків, тощо; усього, що зможе якщо не повернути героїв, проте зробити їх подвиг безсмертним і предметом гордості не лише українців, але й з-за кордоном...

Н А Д С И Л А Й Т Е на електронну адресу: shepinfo@i.ua, чи приносьте матеріали і заходьте у кабінети: №4 та №5, що знаходяться у приміщенні Шепетівської міської ради (вул.Островського, 4). Ваші ідеї будуть відібрані на конкурсному комітеті та спільними зусиллями влади, громадськості та підприємців міста – втілені у життя.
Довідки за тел.: (03840) 5-40-83
Ці користувачі подякували: Dentist, pavlok

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів