НЕМА ЗАКОНУ ДЛЯ ВЛАСТІ..!!!!
- patriot87
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 6
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Карабас-Барабас
- Молодший учасник
- Дописи: 29
- Подяка отримана: 2
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Саме так, регіоналу, а саме Антонюку Сергію Андріювичу. А хто саме змушує підписуватись? Директор фірми? Радив би фільмувати такі випадки і викладувати сюди.patriot87;73426 пише: Всім доброго дня! Не знаю чи тут де треба пишу так ,що зарання вибачаюся.. Питання таке в нас в фірмі заставили підписатися поголовно на газету "шепетівка" чи щось вроді таке от і питаю : що за газета , кому належить ,яким чином так робить. хтось про неї щось чув.. мабуть якомусь регіоналу кишеню набиваїм чи ні ???? :cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx:
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
І в чому, власне, полягає мета Вашого допису?Ви, по команді начальства виписали газету, а потім на форумі написали, що вас гноблять.То треба було відстояти свою позицію і відмовитись виписувати непотрібну Вам пресу. А після цього надавати ситуації розголосу. І це булоб по совісті.А так перед начальством Ви паїнька, а на форумі бунтар чи то жертва ситеми котрій всі мають співчувати...Якась така типово українська поведінка. Нажаль.patriot87;73426 пише: Всім доброго дня!Не знаю чи тут де треба пишу так ,що зарання вибачаюся..Питання таке в нас в фірмі заставили підписатися поголовно на газету "шепетівка" чи щось вроді таке от і питаю : що за газета , кому належить ,яким чином так робить. хтось про неї щось чув.. мабуть якомусь регіоналу кишеню набиваїм чи ні ???? :cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx::cx:
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- patriot87
- Автор теми
- Новачок
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- patriot87
- Автор теми
- Новачок
Закон я четаю. І ви повині знати що причину звільнити можня для будь кого знайти абино захотіти, навіть при поводом скорочення обсягу фірми :bi::bi::bi::bi::bi::bi::bi:Dj Os;73688 пише: А чому ви так впевнені, що якщо колектив відмовиться підписувати газету то вас одразу попруть з роботи? Радив би вам почитати закони про звільнення працівників. Якщо ви оформлені легально, то вас без причини поперти з роботи не можуть.
Додано о 15:42
Попереднє повідомлення було написане в 15:21
не всі люди в колективі одинакові . попруть тільки завзятих бунтарів . кажиш що люди терплять коли їх гноблять , лічно мені втрачати нічого і можу виступити проти начальства але луче працювати ніж вдома сидіти .Тоді постає питання за які шиши жити ,як нізким неспрацюїшся. Лічно мені нежалко тих 70 гриваків за ту газети і нити за них несобираюся . але нема закону для влаті все через жопу роблять аби було вигодно тільки їм . був вислів якоїсь відомої людини "Україна буде жити як франція тільки українців там небуде " такщо панове це деградація націїї яку незупинити. OS питання : ти десь працюїш чи начитавшись форумів розказуїш про свободу слова?Dj Os;73691 пише: Шо попроуть весь колектив разом? Дуже сумніваюсьАле вже подібна тема піднімалась, там тоже почали нити коли гроші на памятник Ядухі здавали.Коротше я скажу так, ми живем так як живем не через те шо у нас влада така, а через те шо люди такі лемки, їм срать за пазуху будуть а вони будуть далі плакати. Адже так важко зкооперуватиь навіть в рамкі колективу на роботі.