Як на мене цьогорічна презентація свідчить про те, що запас ідей, які були ще з часів Джобса вичерпались. Всі ці гаджети, які вони представили, тупо наслідують ідеї інших андроїд гаджетів. При чому їх реалізація хромає на обидві ноги. Візьмемо для прикладу лопату iPhone 6 Plus, опустимо той момент, що апл такі пішли за трендом, але реалізація жахлива. В той час коли виробники андроїд гаджетів намагаються зробити площу екрану максимальною в мінімального розміру корпусах, епл тупо випускає збільшену версія 5 айфону, з величезними надбородками та підбородками, широкими рамками.
Те саме стосується яблучного годинника, його чекали ще до появи подібних на андроїді, чекали як гаджет, який зробить революцію на ринку, в підсумку як на мене, то він ніби зроблений на швидку руку вже після того, як подібні годинники представили на андроїді.
Коротше якщо підсумувати, то це початок кінця, відтепер епл абсолютно ніцчим не відрізняється від звичаних виробників гаджетів типу самсунгу, точніше є навіть гіршим, тому що корейці бодай намагаються привнести іноваціїх в існуючі продукти, а епл продовжує клепати те, що придумав Джобс, лише адаптує продукти до сьогоднішній реалій. Прикро це все, бо вже зараз очевидно, що смартфони вперлись в стелю, різниця між поколіннями гаджетів - мінімальна. Лише якісь дійсно революційні ідеї можуть дати поштовх ринку смартфонів, поки що я відчуваю, що свій смартфон я не буду міняти ще років 3, враховуючи, що йому і так рік. Мене зараз цілком влаштовує мій LG G2.
Вангую, що наступний прорив буде тоді, коли хтось придумає нові батареї, або нові мобільні камери. Доки науковці не продвинуться в ціх питаннях, продажі смартфонів будуть лише падати.