-
Форум
-
На дозвіллі
-
Love and Sex
-
Жениться или нет - Вот в чем вопрос.
Менш
Більше
-
Дописи: 405
-
Подяка отримана: 81
-
-
-
-
17 серп. 2007 15:28 #9565
від Шепетівчанин
<div class='quotetop'>(Badboy @ 24.3.2007, 13:58) [snapback]10282[/snapback]</div>
Не, жениться это очень серьёзно, думаю до лет тридцати про это думать не буду, а может и дольше.[/b]
А шо за прикол женитися в 30 років, наприклад твоїй дитині тільки 10, а тобі 40.А женитись треба тоді, коли дійсно знайдеш людину з якою захочеш прожити все своє життя!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 81
-
Подяка отримана: 1
-
-
-
03 вер. 2007 18:00 #10208
від Андрей
<div class='quotetop'>(Шепетівчанин @ 17.8.2007, 15:28) [snapback]17068[/snapback]</div>
А шо за прикол женитися в 30 років, наприклад твоїй дитині тільки 10, а тобі 40.А женитись треба тоді, коли дійсно знайдеш людину з якою захочеш прожити все своє життя![/b]
Справді? Ну ти прямо філософ. По твоєму 40 років це вже край? Як на мене в такому віці людина вже трохи стоїть на ногах, знає життя, і заводити дитину якраз добре. Це моя думка.
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
Менш
Більше
-
Дописи: 405
-
Подяка отримана: 81
-
-
-
-
03 вер. 2007 18:49 #10211
від Шепетівчанин
Я не кажу що 40 років це вже край.Уяви таку ситуацію:Приходиш ти на якесь шкільне свято, а твого сина питають: "А як звати твого дідуся?"І до сорока років як ти зіпсуєш спадковість алкоголем і т.п.Дітей треба заводити тоді коли ти морально і матеріально до цього готовий!
Менш
Більше
-
-
-
-
-
03 вер. 2007 19:02 #10212
від Андрей
Я промовчу. Ти потім сам зрозумієш що говориш смішні речі.
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
Менш
Більше
-
Дописи: 609
-
Подяка отримана: 17
-
-
-
04 вер. 2007 12:28 #10220
від Immortal
Женитися взагалі потрібно, а от коли то це вже інше питання.А коли вже пішла мовапро дітей, то я вважаю що краще їх купляти коли батьки молоді, важкувато звісно але... Зато коли дитина буде ставати на ноги то молодшим батькам легше її допомогти. Бо якщо батьки вже пенсіонери і живуть на одну пенсію то слабенько вони можуть надати підтримку. І взагалі коли між батьками і дітьми невеликий розрив в роках то одними і іншими цікавіше сприймається інформація. Ато "так не стрижись, таку музику не слухай! Коли ми були молоді то такого не було..." Але кожному вирішувати самому
Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель
Менш
Більше
-
-
-
-
-
04 вер. 2007 15:32 #10225
від Андрей
<div class='quotetop'>(Immortal @ 4.9.2007, 12:28) [snapback]18233[/snapback]</div>
Женитися взагалі потрібно, а от коли то це вже інше питання.А коли вже пішла мовапро дітей, то я вважаю що краще їх купляти коли батьки молоді, важкувато звісно але... Зато коли дитина буде ставати на ноги то молодшим батькам легше її допомогти. Бо якщо батьки вже пенсіонери і живуть на одну пенсію то слабенько вони можуть надати підтримку. І взагалі коли між батьками і дітьми невеликий розрив в роках то одними і іншими цікавіше сприймається інформація. Ато "так не стрижись, таку музику не слухай! Коли ми були молоді то такого не було..." Але кожному вирішувати самому[/b]
Я не погоджуюсь. Знаю багато таких сімей, коли батькам біля 50, а діти ще в школу ходять. І прекрасно розуміються. Ведуть досить таки сучасний спосіб життя, і все в них добре. Без питань, є випадки які Ви тут описали, але ж так далеко не завжди.
Менш
Більше
-
Дописи: 609
-
Подяка отримана: 17
-
-
-
04 вер. 2007 16:28 #10226
від Immortal
А хіба є конкретний час для того щоб одружуватись? Для кожного він свій, і в 16 років одружуються і в 50. Але порівняти дві сім'ї неможливо. У них зовсім різні цінності. Чи може не так?
Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель
Менш
Більше
-
-
-
-
-
04 вер. 2007 16:35 #10227
від Андрей
<div class='quotetop'>(Immortal @ 4.9.2007, 16:28) [snapback]18258[/snapback]</div>
А хіба є конкретний час для того щоб одружуватись? Для кожного він свій, і в 16 років одружуються і в 50. Але порівняти дві сім'ї неможливо. У них зовсім різні цінності. Чи може не так?[/b]
А це дійсно істина.
Менш
Більше
-
Дописи: 43
-
Подяка отримана: 0
-
-
-
06 вер. 2007 13:32 #10265
від Роман
стопудово - жениться нужно тогда,когда ты реально понимаешь,что тебе это надо..точнее ВАМ надо.А когда уже дойдет - это уже как у кого).А разводы как раз и потому.что женяться потому что *надо*,потому что долго встречаемся,по залету,потому что *пора*(вааще дебилизм)..А про детей (что надо когда родители молодые)я не согласен.Детей надо заводить когда нормально встанешь на ноги,сделаешь карьеру(ну или хотябы институт закончишь и найдешь нормальную работу))) -тогда ты сам сможешь своему ребенку дать намного больше,да и у самого будет время на туже карьеру/учебу - с ребенком особо не поучишься...С другой стороны,если особых амбиций насчет карьеры нету и планируешь по жизни заниматься физическим трудом-тогда надо пораньше,ибо тебе прийдеться тяжело вкалывать,чтоб вырастить ребенка,с годами у него будут запросы все больше,а сил и здоровья у тебя все меньше...вот так-то...
Менш
Більше
-
Дописи: 98
-
Подяка отримана: 0
-
-
-
14 вер. 2007 10:11 #10580
від DAZHUK
В УКРАИНЕ НЕТ УСЛОВИЙ ДЛЯ СОЗДАНИЯ, МОЛОДОЙ ПАРЕ, СЕМЬИ!!!И ВОБЩЕ ЩАС МАЛО КТО ЖЕНИТСЯ ИЛИ ВЫХОДИТ ЗАМУЖ ПО ЛЮБВИ!!!п.с. это лично мои мнения
Закладывая что-то в память компьютера, помните, куда вы это положили!!!
CD ТИХО!!! НЕ DVD МЕНЯ!!!
-
Форум
-
На дозвіллі
-
Love and Sex
-
Час відкриття сторінки: 0.135 секунд