культурна відсталість молоді
- ezuk17
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 19
- Подяка отримана: 7
мені цікава думка всіх!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Morkovka
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Хоча якщо подумати в загальному, то проблема існує. Здається вже колись ми на цьому форумі щось подібне обговорювали. Як на мене то культурна криза у нас пов'язана з песимізмом людей. Коли тебе постійно обкрадають, коли ти живеш в злиднях, коли ти не бачиш перспективу, то якось не до культури. Людей перетворюють на звірів, які думають лише про те як себе прогодувати.
- ezuk17
- Автор теми
- Новачок
Os, так деяка частина людей була в лісі, на шашличках і все таке, але дуже велика частина тих хто не прийшов, а сам майже в очі обіцяв прийти, сиділи в вк.....при чому я сам пересвідчився в цьому, зайшовши у цей час в вк.....ось що прикро....
- Dentist
- Адміністратор
Які ще заходи проводять для нашої молоді, бо я дуже часто сиджу за компом і нікуди не виходжу гуляти?ezuk17 пише: більшість заходів які проводяться для молоді мають точно таку відвідуваність (ну може трішки більше)......може це тільки я не можу зрозуміти чому їм краще посидіти вдома за екраном комп'ютера ніж прийти на будь-яке дійство........от в чому криза......а дискотеку я привів просто як приклад.......
А де реклама, я не кажу про афішки по місту, бо це кошти + та люди для розклейки, а саме банальне на міському сайті, в шепетівських групах в ВК і т.д.
- ezuk17
- Автор теми
- Новачок
А от з приводу оголошень на сайті і в вк, то все було:
shepetivka.km.ua/forums/kultura/76679-ve...k-qdance-partyq.html
shepetivka.km.ua/afisha/viewevent/48-vec...u-qdance-partyq.html
vk.com/event38140891
- Dentist
- Адміністратор
ezuk17 пише: Morkovka, як раз я маю на увазі не тільки дискотеку!!!
- sergei
- Спамер
- Славутське бидло
- Дописи: 114
- Подяка отримана: 1
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
З таким становищем не дивно, що люди надають перевагу проведення часу в інтернеті.
Щодо дискотек в БК то хлопці не ображайтесь, але вам ще також є куди рости. Грати музику з компьтера - це не культура, якщо б ви грали вживу чи були б якісь танцювальні чи вокальні номери, або якесь шоу із світлом чи звуком, то тоді це можна було б назвати культурою.
- ezuk17
- Автор теми
- Новачок
і з приводу світла і ефектів в мене також є що сказати: 2 лазери, страбоскоп, дим машина + невеликий набір світла ДК, не варте того щоб прийти??)
але все ж я з тобою погоджуюся, нам дійсно є куди рости, що ми намагаємося робити))