«Акварелі» Ірини Ткач
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
07 лист. 2011 14:01 #72521
від admin
«Акварелі» Ірини Ткач був створений admin
Лишаємо тут ваші відгуки стосовно матеріалу:
«Акварелі» Ірини Ткач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
- Платиновий учасник
07 лист. 2011 15:22 #72522
від Lego
Відповідь від Lego у темі Відповідь: «Акварелі» Ірини Ткач
Всегда радуют подобные "движения".Есть талантливые люди и они рядом... надо просто замечать их.p.s. неужели у нас первый полноценный авторский репортаж? пусть и не большой, но все же.
- Dentist
- Адміністратор
07 лист. 2011 15:57 #72524
від Dentist
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
07 лист. 2011 15:58 #72525
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Відповідь: «Акварелі» Ірини Ткач
Я бачу не всі навчились ше читати))
Отже, щоб отримати дозу класичної культури в галузі образотворчого мистецтва та щоб долучитися до сучасних культурних проектів та подій, запрошуємо відвідати виставку, яка триватиме до 30 листопада, та побачити творчі роботи майстрині на власні очі.
- Lego
- Платиновий учасник
07 лист. 2011 16:01 #72526
від Lego
Відповідь від Lego у темі Відповідь: «Акварелі» Ірини Ткач
Да кстати, о всех событиях уже узнаешь после свершившегося факта...
- ZzZ
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
10 лист. 2011 08:54 #72549
від ZzZ
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
Відповідь від ZzZ у темі Відповідь: «Акварелі» Ірини Ткач
ага ... цікаво цікаво ... не дарма мені одна жіночка "банячка" казала ... коли в Судилкові баняки вже лили , то в Шепетівці ще жаби квакали ! )))
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Bemba
- Старший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 48
- Подяка отримана: 3
11 груд. 2011 06:48 - 11 груд. 2011 06:51 #73858
від Bemba
,,Najväčší darček, ktorý môžeš niekomu dať je tvoj čas... pretože keď niekomu daruješ čas, daruješ mu kúsok života ktorý už nevrátiš "
Відповідь від Bemba у темі Відповідь: «Акварелі» Ірини Ткач
У свій час Судилків дійсно був більшим за Шепетівку. Там навіть євреїв було більше. Згадав як у 60-ті роки (Боже, який я старий!) "воінствующіє бєзбожнікі" закривали шепетівську синаґоґу. Старі жиди зібралися, плачуть, а сознатєльныє (прєданныє РПЦ на платформє КПСС) зловтішаються: "Так вам і треба, бо ви розіп’яли Ісуса Христа". А один дотепний жид каже: "То не наші, то судилківські...". Збереження почуття гумору навіть у безвихідній ситуації не може не викликати поваги.
,,Najväčší darček, ktorý môžeš niekomu dať je tvoj čas... pretože keď niekomu daruješ čas, daruješ mu kúsok života ktorý už nevrátiš "
Час відкриття сторінки: 0.120 секунд