25 вересня Шепетівка відзначатиме День міста
- andreypry
- Учасник-експерт
Сварог - контрора солідна, але не тільки від цього залежить наявність того "Сюрприза+", адже хтось може і просто не встигнути.В будь-якому випадку було б все відомо і 100% гарантовано, то не писали б цього гостя як Невідомого:af:. Хіба Яник приїде нас :ax:привітати:bi:, тоді розімію суть конспірації :ag::bd:ПС: За використання плакату вашого гроші не берете? Я використав у блозі свому, якщо не можна, відпішіть, :bf:видалю. Дав би посилання, та не знаю кому на кого :ac:lozechka;70608 пише: Буде-буде сюрприз)Коли співорганізатором становиться корпорація "Сварог Вест Груп" сюрпризи будуть)
Доречі, напишіть хтось точну дату 100% правильну, коли день міста Шепетівка насправді!По моїм даним День Шепетівки офіційно святкуется в день народження Миколи Островського, а саме *29 вересня (*данні з Вікі), а гулянку проводять в найближчу неділю до цього дня. Також підтасовуючи її під день міста Хмельницький. Хоча на мою думку розумніше робити святкування в суботу. Люди матимуть змогу краще, вільніше і повніше відсвяткувати, маючи в запасі неділю як день для похмільно-лікувальних заходів.
Работа в сети Блог Шепетовки <Старенький САЙТ> Время не лечит - оно убивает!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- andreypry
- Учасник-експерт
Работа в сети Блог Шепетовки <Старенький САЙТ> Время не лечит - оно убивает!
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Dentist
- Адміністратор
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Сюрприз був - до 22.25 пропало світло, а потім усю ніч димом смерділо від фоєрверків.LuK;70844 пише: ну як пройшло свято? який був сюрприз?розказуйте хто був. я тільки салют ввечері бачила.
Не бійся!
- lozechka
- Новачок
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 1
Всім не вгодиш....Alois;70899 пише: Сюрприз був - до 22.25 пропало світло, а потім усю ніч димом смерділо від фоєрверків.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Токсикомани напевно тащілісь...lozechka;70900 пише: Всім не вгодиш....
Не бійся!
- lozechka
- Новачок
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 1
Не знаю як токсикомани, а ті, хто прийшов подивитися на феєрверк, були в захваті від побаченого...Alois;70910 пише: Токсикомани напевно тащілісь...