Сварог - контрора солідна, але не тільки від цього залежить наявність того "Сюрприза+", адже хтось може і просто не встигнути.В будь-якому випадку було б все відомо і 100% гарантовано, то не писали б цього гостя як Невідомого:af:. Хіба Яник приїде нас :ax:привітати:bi:, тоді розімію суть конспірації :ag::bd:ПС: За використання плакату вашого гроші не берете? Я використав у блозі свому, якщо не можна, відпішіть, :bf:видалю. Дав би посилання, та не знаю кому на кого :ac:lozechka;70608 пише: Буде-буде сюрприз)Коли співорганізатором становиться корпорація "Сварог Вест Груп" сюрпризи будуть)
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Сюрприз був - до 22.25 пропало світло, а потім усю ніч димом смерділо від фоєрверків.LuK;70844 пише: ну як пройшло свято? який був сюрприз?розказуйте хто був. я тільки салют ввечері бачила.
Всім не вгодиш....Alois;70899 пише: Сюрприз був - до 22.25 пропало світло, а потім усю ніч димом смерділо від фоєрверків.
Токсикомани напевно тащілісь...lozechka;70900 пише: Всім не вгодиш....
Не знаю як токсикомани, а ті, хто прийшов подивитися на феєрверк, були в захваті від побаченого...Alois;70910 пише: Токсикомани напевно тащілісь...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua