- Дописи: 282
- Подяка отримана: 0
Тоже когда-то таким занимался, даже приобрёл в своё время специально для этой цели принтер с СНПЧ. Убил механику на нём за 1,5 года)))) Дети, кстати, так и не оценили...Правда, не делал обложек, а подшивал каждую книжечку в отдельную папочку.Сейчас храню литературу в эектронном виде, отдельно на компе, отдельно на карточках по тематике. Всего набратось печатной 14 гиг и пару гиг аудиокнижек, но чего-то они меня не вставили, не те ощущения.Распечатывать имеет смысл если принтер лазерный, иначе текст получается очень восприимчивый к внешним условиям (чернило есть чернило, его нежелательно даже просто пальцами трогать). А если ещё и учесть что стоимость карточки стремительно приближается к стоимости пачки бумаги...А я вже десь років вісім качаю з нету книги,потім сторінок по 20 роздруковую і читаю.Після того як книга прочитана,зшиваю всі сторінки і власними руками роблю красиву політурку.Вже назбиралась невеличка така собі бібліотека.Іноді ці книги дарую рідним,а іноді друзям,але сподіваюсь,що років через надцять найдуться люди ,які оцінять мою працю.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Шкода що на російській мові ((((:ac: Я Українець, живу в Україні, навчався в українській школі і літературу хочу читати своєю рідною калиновою мовою:df:monax;62372 пише: Недавно зареєструвався на alvinel.ru/ Сайт невеликий, але є досить унікальні старі видання, починаючи з перших років минулого сторіччя. Правда, література доволі специфічна, не розважальна.
Ну так это вроде как русский сайт))))Могу посоветовть www.ukrlib.com.ua/ и www.livelib.ru/selection/763 , но того же Шкляра там, например, нет((((А вообще, полноценную библиотеку украинской литературы найти в интернете трудно. Ссылок куча, но многие либо закрыты, либо выдают сообщение "сайт перестал обслуживаться"((((ZzZ;64251 пише: Шкода що на російській мові ((((:ac: Я Українець, живу в Україні, навчався в українській школі і літературу хочу читати своєю рідною калиновою мовою:df:
Додано о 13:27
Попереднє повідомлення було написане в 13:12
____номер телефону маг.Корчагінець (03840) 5-15-70
90 грн... прочитав сторінок 50 ,і так як зараз іншу читаю то цю дав людині почитати __ а він в мене її відкупив __ не міг відмовити ,нову куплю )LuK;67803 пише: ціна її мабуть кусається....читав вже?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua