Шокова терапія
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- DarthVader
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ще декілька місяців тому мусорників було куча, памятаєте бетонних понаставляли кучу? То де вони зараз? Самі ж браві Шепетівчани розбомбили і порозкидали. Не треба розмежовувати себе і тих шо там наверху, все одно всі ми з одного тіста, а декілька виключень лише підтверджують правило. Я гадаю що проблема всього міста це культура поведінки взагалом!В цьому питанні є дві сторони: перша це свідомість людей, інша це просто наявність мусорників в місті, сам дуже часто з пустою пляшкою чи фантіком від цукерки проходив навіть по центральних вулицях і змушений був це все кидати в сумку і викидати дома в сміття(ну не було куди викинути). Свідомість людей дуже важко змінити і такі листівки наврят чи щось дадуть
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Та яка куча? Десятки два як поставили на все мвсто і це при тому, що їх взагалі не було ніде. Це капля в морі.Хто їх бив? Я наприклад ні одного не розбив, ти думаю теж. Гадаю самі комунальники їх потроху і позабирали. Ставлю себе на їх місце і уявляю як добре було ті бетонні саркофаги вичищати. Сміттєвих урн має бути багато, і щоб вони були зручні як для пересічних громадян так і для людей які їх обслуговуюють. Та й стояти вони мають в таких місцях щоб око на них падало і було не повадно кидати сміття під ноги.Та й взагалі що можна говирити за урни, якщо елементарні сміттєві баки по місту на пальцях можна порахувати. Куди дівати мешканцям побутове сміття??? Надали альтернативу: виносити до сміттєвих машин в пений час, в певні дні (6-ї по7-у год ранку двічі-тричі на тиждень) і то за певну таксу. Хороша справа, уявляємо ситуацію, літо за вікном +30 почистив я скажімо рибу, а сміття "здати" зможу тільки післязавтра, зловонні відходи хоть в банку закручуй. Так виходить?Dj Os;50187 пише: Ще декілька місяців тому мусорників було куча, памятаєте бетонних понаставляли кучу? То де вони зараз? Самі ж браві Шепетівчани розбомбили і порозкидали. Не треба розмежовувати себе і тих шо там наверху, все одно всі ми з одного тіста, а декілька виключень лише підтверджують правило. Я гадаю що проблема всього міста це культура поведінки взагалом!
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- LuK
- Адміністратор
вихід є)))я таким добром бездомних котиків та собачок підкормлююBoogor;50207 пише: уявляємо ситуацію, літо за вікном +30 почистив я скажімо рибу, а сміття "здати" зможу тільки післязавтра, зловонні відходи хоть в банку закручуй. Так виходить?
- mozya
- Новачок
- Дописи: 1
- Pirat
- Старший учасник
- Дописи: 59
:bi:Один жжот! Да, было бы неплохо так протроллить мэрию:df:odin;50151 пише: "Сміття викидайте прямо тут -- все одно всім пох#й "Теоретично це мало б призвести до визнання нарешті всіма, що ми живемо в гімні і підняло б проблему на офіційний рівень з відповідною реакцією.
- Lego
- Платиновий учасник