Проблема з оновленням біосу
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
28 лип. 2015 10:45 - 28 лип. 2015 11:22 #99868
від Dentist
Проблема з оновленням біосу був створений Dentist
Проблема такого характеру.
Маю материнську плату ASUS P8B75-V та маю проц i5 2310.
При встановленні вибиває помилку, що мій проц не підтримується даною материнкою.
В хар-ці мат. плати сказано що мій проц підтримується в певній версії біоса, скачав останній біос і оновив, але помилка так і лишилась. Що робити? Чи допоможе понизити версію біоса до тої, яка вказана саме в характеристиці материнки і як це зробити, робив штуки 3-4 флешки з доса і хотів зробити відкат, але пише що мій біос старіший від того, за зараз встановлений і облом. Що породите?
Маю материнську плату ASUS P8B75-V та маю проц i5 2310.
При встановленні вибиває помилку, що мій проц не підтримується даною материнкою.
В хар-ці мат. плати сказано що мій проц підтримується в певній версії біоса, скачав останній біос і оновив, але помилка так і лишилась. Що робити? Чи допоможе понизити версію біоса до тої, яка вказана саме в характеристиці материнки і як це зробити, робив штуки 3-4 флешки з доса і хотів зробити відкат, але пише що мій біос старіший від того, за зараз встановлений і облом. Що породите?
Останнє редагування: 28 лип. 2015 11:22 ким Dentist.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
28 лип. 2015 10:57 #99869
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Проблема з оновленням біосу
На мою думку, ти дурнею зайнявся. Новіші версії біоса мають підтримувати всі проци з попередніх. Глянь чи стоїть у тебе остання версія, якщо так то не соровся звернутись в офіційну підтримук асуса, мають допомогти.
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
28 лип. 2015 11:12 - 28 лип. 2015 11:17 #99871
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Проблема з оновленням біосу
Ну так я спочатку і оновив до останньої версії і така сама помилка
Останнє редагування: 28 лип. 2015 11:17 ким Dentist.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
28 лип. 2015 11:21 #99872
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Проблема з оновленням біосу
НУ то кажу напиши в підтримку асуса. Там в тебе більше шансів отримати потрібну відповідь
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
28 лип. 2015 11:38 #99875
від НЕкремлебот
Якщо стоїть програмний захист від встановлення старішої версії, то тільки випаювати і морочитись... Але не думаю що за це хтось в Шепетівці візьметься, ціна роботи буде в одній ступені з купівлею б\в - шної мамки, а ризик досить великий.
Відповідь від НЕкремлебот у темі Проблема з оновленням біосу
Та нє, буває таке що новіший біос не підтримує можливостей минулого, тут все від фантазії та рук творців залежить...Островський О.В. пише: На мою думку, ти дурнею зайнявся. Новіші версії біоса мають підтримувати всі проци з попередніх. Глянь чи стоїть у тебе остання версія, якщо так то не соровся звернутись в офіційну підтримук асуса, мають допомогти.
Якщо стоїть програмний захист від встановлення старішої версії, то тільки випаювати і морочитись... Але не думаю що за це хтось в Шепетівці візьметься, ціна роботи буде в одній ступені з купівлею б\в - шної мамки, а ризик досить великий.
- Anykey
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
28 лип. 2015 11:55 #99878
від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Проблема з оновленням біосу
В тебе досить наворочена материнка, можна спробувати так прошитися: www.principcomp.ru/obzori-tehniki/473-ob...-bios-flashback.html
Ці користувачі подякували: Dentist
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд