Складаємо список "дирехторів" Хелікса
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/254...siina-kompaniia.html
shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/257...chyk-ia-partner.html
Уся ця істерія свідчить про те, що не все добре у датському королівстві і скоро ми станемо свідками грандіозного шухєра. Але перед тим як ця вся афера лусне, хотілось би хоча б спробувати упередити подібні разводняки у нас в місті.
Так як наші правоохорнці сліпі і глухі, то єдиним інструментом є громадський осуд і колективна память. Пропоную тут ділитися інфою про всіх цих дирехторів, які разводять довірливих людей і наживаються на їх наївності. Бо більш чим впенений, що коли то все лусне, вони почистять інфу про себе в інеті. Потім коли їх будуть шукати розлючені вкладники, вони будуть кліпати невинними очима і казати "Я не віноват, он сам прішьол".
Так що якщо вам щось відомо про таких от персон, скидайте сюди хоча б ім'я, будемо прославляти наших "хероїв". Ті хто просто наївно вкидає гроші чіпати не будемо, їх доля і так покарає.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Поки що ні, але коли ця піраміда лусне, то шо хош може бути. І бачу ці дирехтори цього не усвідомлюють.Paks пише: До сжигания их на костре еще не дошли?)
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Оці всі дирехтори вже давно їх відбили ті бабки, а зараз заробляють на довірливих людях, точніше сказати наживаються. Але повір вони не розуміють, що коли оце все лусне, то підуть не до їх Нагути, а до них, і зроблять такий швах, що мало не покажеться.S пише: Та все вони розуміють, свої бабки вкладені вернути хочуть
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Тобто тебе не бентежить, що по суті вони брехнею займаються? Вони ж не розповідають, що прибуток Хелікс має лише за рахунок внесків нових членів, не розповідають що ось ось це все має луснути. Вони ж заливають тут баки, що це успішна інвестиційна компанія, що по суті відверта брехня.KrOt пише: людина сама несе гроші,її ніхто не змушує,мені кілька раз пропонували вкласти кошти,але я не захотів і все,вони відстали,є приказка,без лоха і жизнь плоха
- Відвідувач