- Дописи: 4
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Побажання здоров'я з уст лікаря звучить як прокляття, тим більше, що воно доповнюється побажанням "фінансових успіхів, які... дозволять лікуватися". Отже, нам бажають: 1) здоров'я і 2) лікуватися (тобто фінансових успіхів не нам, а собі). Тепер зрозуміло, чому лікарів називають "врачами" (брехунами)...))))).Сіліцея пише: Шановні друзі,недруги,лопаючі від заздрощів, нерооби, всі, хто зробив гарний піар! Дякую за увагу до моєї персони, але, як не дивно, багатьох впізнала, незважаючи на псевдо, маски та інше. Юра, а в побуті Владислав,який закинув цю тему, хоче перевірити когось на професійну придатність, нагодувавши дитину-алергіка горіхами і викликавши у дитини алергічне реакцію, яка супроводжувалась набряком обличчя та спазмом в бронхах, людина, яка з великою напругою може скласти в купу речення при цьому, як зазначив один дописувач, школу не закінчив, може винуватити всіх і вся. Бажаю всім здоров`я ,фінансових успіхів,які дозволять Вам лікуватися де Ви собі бажаєте, вітаю з наступаючими святами і прошу, стало дуже багато хворих, завдяки Вашій рекламі, не справляємося, можете свій пил трохи пригасити, бо приходиться продовжувати робочий день. З повагою лікар І.П.Понятовська.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua