Аллея Слави в нашому місті.
Опитування: Чи потрібна алея слави в Шепетівці? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Так |
|
7 | 100% |
Ні |
|
Голоси відсутні | 0% |
Не знаю |
|
Голоси відсутні | 0% |
Загальна кількість голосів: 7 ( Lego, zlyj vuyko, Anykey, KrOt, НЕкремлебот ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- praporschik
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Можливо потрібно навіть опитування створити.Адмін чи модератор нехай це зроблять.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Відвідувач
- praporschik
- Автор теми
- Платиновий учасник
- praporschik
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Відвідувач
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Те що у нас у більшості ніби немає війни це факт, але навряд чи алея допоможе їм це зрозуміти.створення Аллеї допоможе в людях пробудити дух згуртованості та патріотизму (чого нам трохи не вистачає,будемо чесними.)
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
А Ви це питання вивчали чи це відповідь в стилі "у нас все погано"?.Анонімність пише: може ідея і реальна, але хто допоможе сім'ям загиблих? хіба шо держава орден дасть, а на що матері дітей будуть годувати і як виховувати? про це у першу чергу потрібно думати, а не про пам'ятники. це моя точка зору.
В країні існує підтримка сімей загиблих. Наскільки мені відомо матеріална допомога сягає 10 000 гривень, але вона буде виплачуватись поетапно, на кшалт допомоги при народженні дитини. Також вже узаконені державні льготи і все таке інше. Наприклад, син Валентина Драчука (ще раз нагадаю, випускник) має право в будь-який виш поступити без черги та конкурсу на державне замовлення (звісно, якщо складе ЗНО), що, погодьтесь, досить вагомо для нинішнього часу.
Ідея дійсно непогана, тільки я запропонував би аллею від білого дому до райкому... Там де раніш висіли портрети "молодої гвардії". Чому? Тому що воно більше буде на очах і відкладатись в пам'яті. Люди просто гуляють зараз мало, а от місце це таке... з одної сторони не проминеш, з другої - яке не яке, а знакове.
- praporschik
- Автор теми
- Платиновий учасник
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
треба зараз, а не коли-небудь потім.в людях пробудити дух згуртованості та патріотизму (чого нам трохи не вистачає,будемо чесними.)