Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Та не треба перебільшуватиSymbioz пише: Тепер ще одне:
Якого хєра на в'їзді на вул.Островського з правої сторони зі сторони проспекту Мира в сторону вул.Героїв Небесної Сотні встановили знак "Стоянка заборонена".
LuK пише: Та не треба перебільшувати
.влада тут ні до чого.Вона мабуть і не в курсі
Знак не санціонований. Його самовільно поставила самооборона,щоб звільнити місце для власних авто.Щоб інші не ставили.
Паркуйся на здоров"я
kredit пише: це ж треба таку петицію написав, намалював картинки, мало того матів подописував
![]()
Правильно зробили - понаставляють машин - проїхати неможна.
LuK пише: Та не треба перебільшувати
.влада тут ні до чого .Вона мабуть і не в курсі
Знак не санціонований. Його самовільно поставила самооборона,щоб звільнити місце для власних авто.Щоб інші не ставили.
Паркуйся на здоров"я
Десятки метрів ? Всі хто адекватні вважають що там сотні метрів (можеш перевірити метраж , перевіряти краще у ожеледь чи тоді коли тане сніг ). Знаки встановлюють за рішенням кишенькового виконкому ,але думати за людей там практично немає кому, тому "маємо що маємо".Dj Os пише: Те що таким чином не можна паркуватись біля школи та пошти - це звичайно дурість, але заборону парковки саме біля Авалю я лише підтримую, тому що не раз був свідком міні-корків, які спричинені саме забитим машинами узбіччями. Я гадаю для водіїв не має бути великою проблемою пройти кілька десятків метрів від Проспекту Миру чи тої самої першої школи.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua