Ще один мінус нашій владі...
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
Якого хєра на в'їзді на вул.Островського з правої сторони зі сторони проспекту Мира в сторону вул.Героїв Небесної Сотні встановили знак "Стоянка заборонена". В цьому проміжку завжди була заборонена зупинка по стороні м-ну "де Фльор", зупинки. По стороні Авалю завжди можна було залишити автівку і піти в банк, фітнес клуб, перкуарню, в самооборону зайти. Як на мене - водія, це було "стратегічне" місце пакровки автівок. Тепер його, блять, заборонили - та я тепер в банкоматі можу не встигнути залишок взнати, не те що в банку якусь операцію здійснити. Якщо ця пакровка заважала будівництву - то нахєр таке будівництво мені - мешканцю міста Шепетівка і сумлінному платнику податків в місцевий бюджет не потрібне (і так вул.Островського перерили), чому влада дозволила встановити цей знак, в чому причина - обгрунтована, бля, причина??? Що робити працівникам Авалю, якщо під цим знаком можна паркувати авто тільки інвалідам і таксі???
http://ipiccy.at.ua/_ph/1/2/532872357.jpg?1415820551
Мало того - встановлювали знак дибіли повні і контролювали також такі самі дибіли - стоянку заборонили до кінця вул.Островського. Таблички "Зона дії" під знаком не має, тобто згідно ПДР зона дії цього знаку при відсутності таблички - до наступного перехрестя. Згідно визначення "перехрестя" в ПДР, повороти до будинку побуту, до МР, до внутрішньго двору пошти - це не перехрестя а в'їзди до прилеглих територій, тобто знак цей діє до перехрестя з вул.Героїв Небесної Сотні. Тепер навіть біля пошти не можна припаркувати автівку... дибіли бля...
http://ipiccy.at.ua/_ph/1/2/949184892.jpg?1415819212
хоча ще є маленька надія, що в нашої влади так багато важливих справ, що просто не встигають слідкувати за своїми підлеглими - хоча тоді чомусь виникає сумнів у кломпетенції цієї влади
бля, так вже цей бардак набрид
http://ipiccy.at.ua/_ph/1/2/55488259.jpg?1415819652
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
Та не треба перебільшувати .влада тут ні до чого.Вона мабуть і не в курсіSymbioz пише: Тепер ще одне:
Якого хєра на в'їзді на вул.Островського з правої сторони зі сторони проспекту Мира в сторону вул.Героїв Небесної Сотні встановили знак "Стоянка заборонена".
Знак не санціонований. Його самовільно поставила самооборона,щоб звільнити місце для власних авто.Щоб інші не ставили.
Паркуйся на здоров"я
- Metaphysicum
- Новачок
Повір, після 3 разу їм уже перехочеться його відновлювати))) Наша влада розуміє тільки такий діалог.
Хоча звісно все це сказано чисто гіпотетично і, в принципі, ми як сумлінні громадяни такий діалог з владою засуджуємо)
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
LuK пише: Та не треба перебільшувати .влада тут ні до чого.Вона мабуть і не в курсі
Знак не санціонований. Його самовільно поставила самооборона,щоб звільнити місце для власних авто.Щоб інші не ставили.
Паркуйся на здоров"я
Сьогодні ДАЇшники зробили попередження...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
kredit пише: це ж треба таку петицію написав, намалював картинки, мало того матів подописував Правильно зробили - понаставляють машин - проїхати неможна.
Завжди проїзжав без проблем, ніколи не турбувала парковка по цій стороні вулиці.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
LuK пише: Та не треба перебільшувати .влада тут ні до чого .Вона мабуть і не в курсі
Паркуйся на здоров"я
Ось я і переживаю, що влада в нас ні до чого...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- UDAR
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
Десятки метрів ? Всі хто адекватні вважають що там сотні метрів (можеш перевірити метраж , перевіряти краще у ожеледь чи тоді коли тане сніг ). Знаки встановлюють за рішенням кишенькового виконкому ,але думати за людей там практично немає кому, тому "маємо що маємо".Dj Os пише: Те що таким чином не можна паркуватись біля школи та пошти - це звичайно дурість, але заборону парковки саме біля Авалю я лише підтримую, тому що не раз був свідком міні-корків, які спричинені саме забитим машинами узбіччями. Я гадаю для водіїв не має бути великою проблемою пройти кілька десятків метрів від Проспекту Миру чи тої самої першої школи.
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154