Ще один мінус нашій владі...
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
Анонімність пише: Хм. А якщо їхати зі сторони вул. Героїв Небесної сотні та припаркуватися з лівої сторони (від напрямку руху) біля Авалю? Це ж не буде порушенням? З тієї сторони знаку немає, паркуватись на лівій стороні на вул. Островського не заборонено.
Так, це знову ж таки вказує на "обізнанність" тих людей, що встановлювали цей знак.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
Майже всі відповіді є у попередніх постах - будь уважнішим.Dj Os пише: Хтось дасть відповідь на поставлені мною питання?
З ДАЇ має узгоджуватись встановлення знаку, встановлювати може замовник/виконавець згідно проекту/рішення.
Без узгодження - встановлення заборонене.
"Перевагу", або точніше моральне "збочене" задоволення отримав той, хто його встановив. Слово перевага я мав на увазі трошки в іншому значенні - щось на кшталт типу "я/ми такий офігєнний, що блін візьму і забороню тут парковку".
Так, не діє. Не діє на тих, кому посрати на владу/міліцію/даї/владу народу, не діє на тих, хто вважає людей бидлом, не діє на тих, хто може відкупитись - в нас таких чомусь багато і ніхто зними не бореться.
ТО скажи мені DjOs, чому я повинен паркуватись перед знаком, дотримуючись ПДР і дивитись на те, що після знаку, порушуючи ПДР стоять автівки???
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Дивитись не повинен звичайно, я тому і питав. Я за знак, але проти того якщо не всі його дотримуються. Тебе коли ДАІшники попереджали ти запитав у них чи зробили вони попередження власникам інших авто?ТО скажи мені DjOs, чому я повинен паркуватись перед знаком, дотримуючись ПДР і дивитись на те, що після знаку, порушуючи ПДР стоять автівки???
- UDAR
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
Нема - не вставишDj Os пише: Хтось дасть відповідь на поставлені мною питання?
- 555valera
- Молодший учасник
- Дописи: 36
- Подяка отримана: 12
- Dentist
- Адміністратор