Ще один мінус нашій владі...

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
16 лист. 2014 16:50 #94755 від
Відповідь від у темі Ще один мінус нашій владі...
Хм. А якщо їхати зі сторони вул. Героїв Небесної сотні та припаркуватися з лівої сторони (від напрямку руху) біля Авалю? Це ж не буде порушенням? З тієї сторони знаку немає, паркуватись на лівій стороні на вул. Островського не заборонено.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Symbioz
  • Symbioz аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
17 лист. 2014 08:34 #94758 від Symbioz
Відповідь від Symbioz у темі Ще один мінус нашій владі...

Анонімність пише: Хм. А якщо їхати зі сторони вул. Героїв Небесної сотні та припаркуватися з лівої сторони (від напрямку руху) біля Авалю? Це ж не буде порушенням? З тієї сторони знаку немає, паркуватись на лівій стороні на вул. Островського не заборонено.

Так, це знову ж таки вказує на "обізнанність" тих людей, що встановлювали цей знак. B)

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
17 лист. 2014 15:05 #94759 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Ще один мінус нашій владі...
Хтось дасть відповідь на поставлені мною питання?

• Symbioz
  • Symbioz аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
17 лист. 2014 18:59 #94762 від Symbioz
Відповідь від Symbioz у темі Ще один мінус нашій владі...

Dj Os пише: Хтось дасть відповідь на поставлені мною питання?

Майже всі відповіді є у попередніх постах - будь уважнішим.
З ДАЇ має узгоджуватись встановлення знаку, встановлювати може замовник/виконавець згідно проекту/рішення.
Без узгодження - встановлення заборонене.
"Перевагу", або точніше моральне "збочене" задоволення отримав той, хто його встановив. Слово перевага я мав на увазі трошки в іншому значенні - щось на кшталт типу "я/ми такий офігєнний, що блін візьму і забороню тут парковку".
Так, не діє. Не діє на тих, кому посрати на владу/міліцію/даї/владу народу, не діє на тих, хто вважає людей бидлом, не діє на тих, хто може відкупитись - в нас таких чомусь багато і ніхто зними не бореться.

ТО скажи мені DjOs, чому я повинен паркуватись перед знаком, дотримуючись ПДР і дивитись на те, що після знаку, порушуючи ПДР стоять автівки???

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
17 лист. 2014 19:03 #94763 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Ще один мінус нашій владі...

ТО скажи мені DjOs, чому я повинен паркуватись перед знаком, дотримуючись ПДР і дивитись на те, що після знаку, порушуючи ПДР стоять автівки???

Дивитись не повинен звичайно, я тому і питав. Я за знак, але проти того якщо не всі його дотримуються. Тебе коли ДАІшники попереджали ти запитав у них чи зробили вони попередження власникам інших авто?

• UDAR
  • UDAR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
17 лист. 2014 19:16 #94764 від UDAR
Відповідь від UDAR у темі Ще один мінус нашій владі...

Dj Os пише: Хтось дасть відповідь на поставлені мною питання?

Нема - не вставиш

Більше
20 лист. 2014 09:31 #94776 від 555valera
Відповідь від 555valera у темі Ще один мінус нашій владі...
Шановний Symbioz! Хочу з Вами подискутувати. Стоїть знак, ну і що? Хочете проявити громадську позицію, відстоюйте те, щоб його звідси забрали. Пишіть в Держадміністрацію інформаційний запит щодо погоджено із ними встановлення знаку, в ДАІ щоб вони обгрунтували доцільність встановлення і в Шепетівський автодор, на якій підставі вони його там встановили. Тоді буде більш конструктивна тема. На рахунок попрошайок у формі "ДАІ" , я скажу Вам так: нехай вони своє попередження запихнуть в одне місце. Хочуть скласти протокол, то нехай спочатку докажуть, що Ви були за кермом коли автомобіль був припаркований під дією знака, що Ви там простояли більше 5 ти хвилин і таких отмазок можна знайти дуже багато.

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
20 лист. 2014 10:26 #94777 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі Ще один мінус нашій владі...
Спитався в працівників банку Аваль, вони сказали, що знак встановили для будівництва, яке навпроти банку (777) оскільки вони скаржились, що машин багато і їх машини не можуть проїхати, тому самооборона тут ні до чого.

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів