Ще один мінус нашій владі...

• ogv
  • ogv аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
13 лист. 2014 09:49 #94691 від ogv
Відповідь від ogv у темі Ще один мінус нашій владі...
це що із серії - все рівно що писати - аби лише нагадити. прочитавши такий "гнівний" пост про погану владу, пост сповнений "великосердечним обуренням за бідних працівників банку Аваль і за стражденних відвідувачів спортзалу", яким із-за того знаку тепер прийдеться аж кількадесять метрів йти пішки до роботи - не полінувався і поїхав подивитися на таку "підлу провокацію" власть імущих, щоб запалало у мене у серці справедливий гнів до влади. яке ж було моє розчарування, коли приїхавши на місце, зміг припаркувати свою машину в акурат метрів за 10-15 до входу в банк Аваль, не порушивши при цьому вимоги знаку. ну а так, якщо простими словами - хтось тут гнівно розказує, що влада не думає про тих бідних "спортсменів" - бо їм далеко йти пішки до спортзалу - так почекайте, а вони що інваліди, що не можуть ходити, чи може люди вищого сорту ніж тисячі шепетівчан, які не мають власного авто, і вимушені ходити пішки чи користуватися громадським транспортом. щодо можливості стоянки. перше всім хто так обурливо пише варто вийти на місце і подивитися (бо ж забулися про офіційну парковку біля музею Островського - там знак такий стоїть синій із літерою Р - якщо хто забув цей знак означає парковку. і найголовніше, всім тим стражденим власникам авто, яким так важко і боляче пройтися кілька метрів пішки - варто зрозуміти, що наявність авто це не ознака вищості і ПДР мають бути для всіх однаковими. а то вже дойшло до того, що мені у києві чи львові набагато легше і спокійніше їздити машиною ніж в нашому місті, де більшість горе водіїв, вважають що вони таке важливе цабе, що правила руху їм не писані.
Ці користувачі подякували: Dj Os, kolbasnik

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Symbioz
  • Symbioz аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 лист. 2014 09:49 #94692 від Symbioz
Відповідь від Symbioz у темі Ще один мінус нашій владі...

Dj Os пише: не раз був свідком міні-корків, які спричинені саме забитим машинами узбіччями

Як водій тобі скажу - корків, які заважають проїзду там немає (нещодавно виникли внаслідок перериття дороги будівельниками), вони можуть виникнути тільки в суботу, коли починають паркуватись по обидві сторони (в цьомк випадку можна поставити табличку до знаку, яка буде забороняти парковку в певні дні). А ось скасування парковки - заважає. Рішення про встановлення знаків, особливо стосовно парковок, повинно прийматись місцевою владою і воно повинно бути обумовленим тими чи іншими адекватними причинами. Так от жодних законних причин для обмеження паркування там не має.
Якщо це примха Самооборони, то до цього часу я вважав, що Самооборона діє на благо мешканців міста, та й взагалі жителів України, але переймання "досвіду" можновладців стосовно парковок "моні дозволено, а іншим - зась" - перегнули трохи палку. Я вважаю, що якби місце, на якому я чи будь-який інший водій припаркував свою автівку вкрай необхідне стало б Самообороні, то ми б ці місця звільнили без будь-яких заперечень, тому що до цих людей дійсно є повага, яку їм не потрібно паплюжити.

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Ці користувачі подякували: kredit

• Symbioz
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 лист. 2014 10:15 - 13 лист. 2014 20:38 #94693 від Symbioz

ogv пише: яке ж було моє розчарування, коли приїхавши на місце, зміг припаркувати свою машину в акурат метрів за 10-15 до входу, не порушивши при цьому вимоги знаку....
перше всім хто так обурливо пише варто вийти на місце і подивитися (бо ж забулися про офіційну парковку біля музею Островського....
наявність авто це не ознака вищості і ПДР мають бути для всіх однаковими

1. Якщо ти помітив - до знака місця там занадто мало для паркування тієї кількості автівок, які паркуються там вдень.
2. Мені реально іноді дійсно не вистачає часу на те, щоб вистояти в черзі до каси банку, не кажучи вже про те, щоб пробігтись від парковки біля музею - моэ життя стало нагадувати анекдот
"- Ты, я слышал, машину купил? Ну, как?
- Отлично. Сегодня с утра съездил за запчастями, потом заправился, потом - в гараж договориться о покраске, потом в ГАИ... Представляешь, как бы я все это успел без машины?"

3. Все вірно, ПДР мають бути для всіх однаковими, і ніколи паркування біля авалю не було "ознакою вищості"))) - твій вислів більше схожий на наявність якогось "комплексу". (я коли не мав автівки, не вважав себе обділений людьми з авто, не вважав себе людиною 2-го, 3-го сорту - це все залежить від вашої особистої свідомості).

Питання теми - навіщо заборонили парковку, яка не заважала ні пішоходам, ні водіям??? Чому міська влада посприяла/не помітила/не врегулювала/не уточнила/не вивісила табличку/не виступила в ЗМІ (навіть гандонюк по поводу заборони проїзду Ватутіна в газеті щось писав)???

Краще було заборонити парковку по вул.Ватутіна від пр.Миру, до початку тротуару біля ДОКа - ось там дійсно ні пройти ні проїхати, коли паркують авто - тим паче там завжди проходять діти.

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Останнє редагування: 13 лист. 2014 20:38 ким Dj Os.

• ogv
  • ogv аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
13 лист. 2014 10:46 #94694 від ogv
1. Якщо ти помітив - до знака місця там занадто мало для паркування тієї кількості автівок, які паркуються там вдень.

Краще було заборонити парковку по вул.Ватутіна від пр.Миру, до початку тротуару біля ДОКа - ось там дійсно ні пройти ні проїхати, коли паркують авто - тим паче там завжди проходять діти.[/quote]

коли я припаркувався сьогодні - там стояло вже декілька машин і всі поміщалися. далі кому вже так важко може поставити машину на інший бік дороги (з врахуваням обмежень щодо автобусної зупинки) щодо корків. коли стоять машини біля колишніх сімок розминутися двом автобусам не зовсім легко. про це Ви не думаєте. звичайно своя сорочка ближча. ащодо Ватутіна - згоден. Але ж звичайно мабуть луге сидіти біля компа і писати яка влада паршива - а написати звернення з вимогою розглянути це питання, і проконтролювати його - слабо. так само тут - крик підняли - влада паршива, а звернутися до влади із вимогою надати розяснення слабо. тим більше встановлення будь-якого дорожнього знаку можливе лише за погодженням ДАІ. і якщо Ви вважаєте,що знак встановлено неправильно - вперед оскаржуйте ці дії влади до ДАІ, до суду. принаймні за Антонюка в мене були такі випадки, коли влада приймала рішення обмежити рух, я не кричав що всі редиски, а викликав даішників, викликав комунальників, вимагав складати протоколи, наводив свої аргументи, і інколи мені вдавалося відстояти свою позицію, інколи мені наводили аргументи, які міняли мою думку.
Ці користувачі подякували: Dj Os

• Symbioz
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 лист. 2014 11:24 #94695 від Symbioz

ogv пише: Але ж звичайно мабуть луге сидіти біля компа і писати яка влада паршива - а написати звернення з вимогою розглянути це питання, і проконтролювати його - слабо. так само тут - крик підняли - влада паршива, а звернутися до влади із вимогою надати розяснення слабо

Так, дійсно мені іноді простіше це написати з компа/смартфона/планшета - тому що не маю часу на переписку - іноді додому приїзжаю після 12 ночі, навіть у вихідні дні. А на форумі представники нашої влади, наскільки я знаю слідкують за повідомленнями.
Щодо дієвості звернень - по попередньому питанню звертались - дій ніяких, переказали слова з області і все. Питання закрите - в класах 30 і більше учнів.
Нещодавно сусідка зверталась в прокуратуру, по неправомірному рішенню органів місцевої влади - через місяць прийшла звичайна відписка, дій ніяких не прийнято.
З цим я зтикнувся на протязі 2-х місяців - я - це один з мешканців Шепетівки, а скільки ще таких?. А тут ще й знак... Тому і мій перший пост в цій темі трохи "перебільшений", але "наболіло"

• ogv
  • ogv аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
13 лист. 2014 11:54 #94696 від ogv
я розумію, коли ми говоримо про наболіле, розумію і знаю, як інколи і одна крапля (що сама по собі нічого не варта) вже просто зриває голову. але, так само рве голову слова, а що я можу зробити, а вже звертався, нічого не дало. так важко йти проти течії,ще важче боротися із владою. і все рівно наскільки золотою людиною хтось був до владного кабінета. як тільки попа посиділа в тому кріслі, людина міняється, і практика показує не в кращу сторону. Але... вода і камінь точить - говорять в нашому народі. аще кажуть на те і щука, щоб карась не дрімав. так і тут. раз обломавшись у спорі із владою, не варто опускати руки, а ще і ще вимагати свого (я розумію що не завжди вдається...), крім того, влада не любить коли з нею сперечаються письмово і аргументовано, та ще й колективно. а в нас біда - ми хочемо гарно жити, але хочемо, щоб це гарне життя нам хтось зробив, і не хочемо задля цього гарного життя трохи помучитися і багато попрацювати. це також про наболіле....

• UDAR
  • UDAR аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
13 лист. 2014 12:26 #94698 від UDAR
Відповідь від UDAR у темі Ще один мінус нашій владі...

Алої3 пише: Кишеньковий у нас не виконком, а фракція УДАРу, яка більше трьох років лизала сраку Сірожі, а тепер (після бою) почала махати кулачками своїх рученят, щоби сохраніть морду ліца... :P :P :P

Нещасний, скоро на тебе чекає вивих мізків від твої власних логічних пірамід.

• Алої3
  • Алої3 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 лист. 2014 13:45 #94699 від Алої3
Відповідь від Алої3 у темі Ще один мінус нашій владі...
Я над логікою не парюсь, а що бачу, те рячу...

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
13 лист. 2014 20:43 #94706 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Ще один мінус нашій владі...

Як водій тобі скажу - корків, які заважають проїзду там немає (нещодавно виникли внаслідок перериття дороги будівельниками), вони можуть виникнути тільки в суботу, коли починають паркуватись по обидві сторони (в цьомк випадку можна поставити табличку до знаку, яка буде забороняти парковку в певні дні). А ось скасування парковки - заважає.

А оце чувак ти реально гониш :lol: Я як пасажир автобуса хвилину простояв навпроти сімок, коли через паркування автомобілів по обидва боки , автобус ніяк не міг розминутись із зустрічною машиною. Тобі як водію легковушки можливо це не важливо, а от водіям автобуса що скажеш робити? По тотуарі об'їжджати?

• Symbioz
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 лист. 2014 22:00 #94709 від Symbioz

Dj Os пише: А оце чувак ти реально гониш :lol: Я як пасажир автобуса хвилину простояв навпроти сімок, коли через паркування автомобілів по обидва боки , автобус ніяк не міг розминутись із зустрічною машиною. Тобі як водію легковушки можливо це не важливо, а от водіям автобуса що скажеш робити? По тотуарі об'їжджати?

Ось і видно, що ПДР не вчив... Гоніш як раз ти :) Якщо керуватись твоїми висновками - рух автівок взагалі потрібно заборонити. Поясню - в твоїй ситуації є винуватець - водій, який порушив правила паркування - здійснив паркування на протилежній стороні, затруднивши проїзд автотранспорту (чому його не покарали - питання до ДАЇ). Так в нас багато водіїв порушують і інші пункти правил - тоді блін давай наставимо знаків повсюди про "рух заборонено", потім як набридне заборонимо ще й велосипедний рух - теж напевно будуть заважати і т.п.

Я просто веду до того, що не потрібно приймати відразу якісь незрозумілі кардинальні міри, забороняти стоянку до самого перехрестя, та й взагалі забороняти стоянку, яка там була тривалий час (в цивілізованому світі навіть пішохідні доріжки намагаються робити там, де це зручно пішохідам), якщо вже вкрай нейметься - є накінець таблички, якими можна пом'якшити дію знаку, тощо..

Час відкриття сторінки: 0.086 секунд
0
репостів
0
репостів