Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Доню, їхнього товару в магазинах нема, бо то мережевий (сєтєвой) маркетінг, але я б радив із ними не зв'язуватись, бо вони липучі, як сектанти. Одна мене кілька років охмиряла, з чоловіком додому приходили, щоб уплинути на жінку, навіть миски мила, демонструючи чудодійність продукції. Довелося послати їх прямим текстом, бо інакше до них не доходить. Вона навіть не приховувала, що живе за принципом "На мене плюнули, а я повтиралася і пішла далі...". Інші щітки і пасти нічим не гірші. А стоматологи-індуси взагалі радять чистити зуби пальцями. І ніякого Амвею...Acka пише: Підскажіть де можна знайти їхню продукцію в шепетівці? стоматолог порадив мені їхню зубну щітку, зайшла в декілька косметичних магазинів, а нема....
Зубную щетку необходимо менять когда она начинает изнашиваться, или каждые три месяца, в зависимости от того, что наступит ранее. Также очень важно менять зубные щетки после перенесенных заболеваний (например простуды), так как на щетинках могут накапливаться микробы, которые могут привести к повторному заражению.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua