инет от Интертелеком
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Dimich99
- Старший учасник
- Дописи: 45
- Подяка отримана: 2
Рев А не вимкнуть і це 100%На рахунок тарифів це саме капітанять на 3g.co.ua - для більш детальної інформації йдіть туди , тут практично інфи нуль цей форум не для того.Думаю пройде трохи часу і ціни на модеми зменшаться і тарифи впадуть.praporschik;67818 пише: такими розцінками мені він непотрібен,а можливо буде таке що добровільно-примусово будуть переводити на Б а А будуть вимикати як не рентабельне.і що тоді робити абонентам?
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
інфу про тарифи я брав з офсайту інтера.а форум 3g.co.ua не показник,там технарі інтера корчать з себе таких самих "умних із адеси",а надати якусь нормальну інфу то це дуже рідко.в основному іде гон на "ламерів і сосунів"тобто качальщиків торентів.Dimich99;67819 пише: Рев А не вимкнуть і це 100%На рахунок тарифів це саме капітанять на 3g.co.ua - для більш детальної інформації йдіть туди , тут практично інфи нуль цей форум не для того.Думаю пройде трохи часу і ціни на модеми зменшаться і тарифи впадуть.
- Dimich99
- Старший учасник
- Дописи: 45
- Подяка отримана: 2
Ваше право так думати....Але ця думка хибна, все там на форумі пробивається якщо дуже захотіти.Крім того в Шепетівці нема ревБ - про що тоді мова. А остаточно ввести ревБ планують до вересня. Вот тоді і побачимо змінені тарифи і ціни на модеми.praporschik;67821 пише: інфу про тарифи я брав з офсайту інтера.а форум 3g.co.ua не показник,там технарі інтера корчать з себе таких самих "умних із адеси",а надати якусь нормальну інфу то це дуже рідко.в основному іде гон на "ламерів і сосунів"тобто качальщиків торентів.
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- ser
- Новачок
- Air
- Молодший учасник
- Дописи: 25
Когда закончится бюрократические вопросы с местным самоуправлением!!!!Возможно скоро , а возможно.....:ac:ser;68157 пише: Коли вже нарешті запустять БС в Мокіївцях?
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
- Symbioz
- Платиновий учасник
Ужо памагаем :df: Ва всякам случае с патключением к электрапитанию.:bf:Air;68170 пише: Когда закончится бюрократические вопросы с местным самоуправлением!!!!Возможно скоро , а возможно.....:ac:
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.