инет от Интертелеком
- Symbioz
- Платиновий учасник
Скільки раз ми намагались пояснювати абонентам, чому в ІТ немає дешевого безліміту - марно... Ніхто немає бажання зрозуміти, що дешевий безліміт - призведе до "падіння" БС - швидкість буде ніякою.І ніхто не хоче порівняти співвідношення теоретичної і фактичної швидкості передачі даних в ІТ (теор до 3.1) і УТ (теор до 7.2), в реалії - ІТ=20-70%, УТ=5-40%, при чому в УТ 5% частіше, ніж 20% в ІТ.А те що швидкість в деяких абонентів ІТ іноді є "нестерпною" - повірте мені - це небагаточисельні випадки. А для комфортного домашнього інету швидкості від ІТ - достатньо. Для закачування великих об'ємів інформації Інтертелеком ввів послугу нічний безліміт - в години коли найнижче навантаження на базові станції.А ПИСАТИ І СКАРЖИТИСЬ НА ЯКІСТЬ ЗВ'ЯЗКУ - ВАШЕ ПРАВО. І Я ЙОГО ЧАСТКОВО ПІДТРИМУЮ. ПРОТЕ, НАВІТЬ Я, КОЛИ БАЧУ ТРАБЛИ З ІНЕТОМ (А Я КОРИСТУЮСЬ І ІНТЕРТЕЛЕКОМОМ, І УКРТЕЛЕКОМОМ, І КИЇВСТАРОМ) НЕ ПІДНІМАЮ ПАНІКИ - А ЧУДОВО РОЗУМІЮ, ЩО ПРОБЛЕМИ З ІНЕТОМ МОЖУТЬ ВИНИКНУТИ В БУДЬ ЯКОГО ОПЕРАТОРА, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ТЕХНОЛОГІЮ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ ТА НА ВАРТІСТЬ АБОНПЛАТИ.імхо...T-S;51978 пише: Хто вам сказав що Ого! Мобільний CDMA? Ого мобільний - UMTS/HSDPA. Це зовсім інший стандарт.І проблем ще більше буде. Ліміт по траффіку на інтертелекомі хоча-б не допускає перевантаження мережі і швидкість там нормальна.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Symbioz
- Платиновий учасник
Як на мене - то краще взяти тариф 15-ий або 45-ий і включити послугу "Нічний безліміт". Хоч реально буде можливість вночі накачати чого-небудь. І при цьому немає необхідності сидіти біля компа до 00-00 год ночі. Заплановуєте закачку, а нічне безлімітне з'єднання (з іншими ім'ям користувача і паролем) все одно доступне тільки з 00-00 до 08-00 годин.praporschik;52099 пише: хто вже перейшов на "доступний безліміт 65"?відпишіться як там справи.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- Подяка отримана: 0
- neodix
- Елітний учасник
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
- mdmdmdmdmdmd
- Елітний учасник
- Дописи: 302
- Air
- Молодший учасник
- Дописи: 25
Н-да!!!mdmdmdmdmdmd Шоб Вы мне были здоровы со своим комуникатором)))):ag:Две станции ждут расширения и есть "ноу-хау" для "Шанса" и может будет успех!И ради Бога никого не хотел обидеть!!!:bf:mdmdmdmdmdmd;52921 пише: на плечи друг другу а.
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4