Невеличкий інтернет експеримент
- Dentist
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Dj Os пише: Эвген, я "розпинаюся" тут тому що такі як ти не розуміють, що з вашими підходами сайти немає сенсу підтримувати. Весь інтернет буде лише в корпоративних сайтах, без ютубу, без соціалочок і тд. Ти ж не жертвуєш кошти сайтам, то дай їм хоч на рекламі заробити. Я зараз не про свої сайти говорю, проблема значно глобальніша. Рано чи пізно дойде до того, що таких пасажирів з адблоком будуть просто блокувати щоб ця зараза більше не поширювалась.
Странная позиция, давайте г-ном завалим весь сайт и будем радоваться тому. Видел кучу крупных порталов где 1-2 банера аккуратно вмещенных и прекрасно работают как с адблоком, так и без него. И глаз не напрягает и мб чего приносит полезного создателям.
Кроме рекламы больше нету способов монетизации сайта/форума? Вот на Киевском форуме вообще за посты платят каждому форумчанин, интересно, с чего монетизация?
давайте сейчас еще начнем мобильные приложения заваливать рекламой. Может разработчикам приложений тоже каждых 5 минут делать вставку с рекламой, как по телеку, ото все счастливы будут?
Адблоком начал пользоваться после того, как эта реклама превратилась в нашествие, из-за которого сайты начинают грузится в 2-3 раза медленнее либо которая начинает баннерами закидать и кнопки блокировать.
P.S. С удовольствием заплачу пару $$ за кнопочку, которая для моего аккаунта отрубит нафиг всю рекламу, все банеры и всю ересь, что бы отображался лишь чистый форум на весь экран монитора.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Окрім реклами є способи монетизації: заказні матеріали, донат і меценати. Донатити окрім тебе ще ніхто не визивався, меценатів і близько не видно, то що будем розміщувати заказуху і втоптувати місто в ще більше багно?
Я адблоком не користуюсь взагалі і не відчуваю якогось дискомфорту, бо відвідую сайти, де не зловживають рекламою. Рекламою у нас словживають або варезники, або торенти, або сайти для дорослих. То може не варто їх просто відвідувати?
Якби кожен читач цього сайту платив хоча б 10 грн в місяць, то за рекламу можна було б забути назавжди.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Dj Os пише: Ти хочеш сказати, що на цьому сайті банера неакуратно поміщені і заважають? - Навряд чи, але тим не менш адблок блокує їх на ура.
Окрім реклами є способи монетизації: заказні матеріали, донат і меценати. Донатити окрім тебе ще ніхто не визивався, меценатів і близько не видно, то що будем розміщувати заказуху і втоптувати місто в ще більше багно?
Я адблоком не користуюсь взагалі і не відчуваю якогось дискомфорту, бо відвідую сайти, де не зловживають рекламою. Рекламою у нас словживають або варезники, або торенти, або сайти для дорослих. То може не варто їх просто відвідувати?
Якби кожен читач цього сайту платив хоча б 10 грн в місяць, то за рекламу можна було б забути назавжди.
Мое время стоит денег и тратить его на поиск сайтов без рекламмы у меня желания нет. Ты решил проблемму ограничив себя. Я же себя ограничивать не люблю и пользуюсь любыми полезными мне ресурсами. А адблок даже гугл отказалась блочить в своем браузере, думаю не даром.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Повір, не витрачав час на пошуки ресурсів і нічим себе не обмежував.Мое время стоит денег и тратить его на поиск сайтов без рекламмы у меня желания нет. Ты решил проблемму ограничив себя. Я же себя ограничивать не люблю и пользуюсь любыми полезными мне ресурсами.
А тут не все так просто. Скажу більше, гугл навіть доплачує адблоку щоб він їх рекламу не блочив.А адблок даже гугл отказалась блочить в своем браузере, думаю не даром.
Прикол в тому, що ними гугл грає на винищення конкурентів. Коли пройде точка неповернення, тоді і бабло перестануть давати і випилять взагалі їх із стору.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Раніше адаптувався, зараз на сайті змінили систему управління рекламою, тому поки що не адаптується.Dred пише: Ну не сильно то і адаптується. Верхній банер, наприклад, виходить за межі екрану, і тим створює дискомфорт при читанні форуму в вертикальному положенні, то му що текст робить по прикладу банера.